Gabriela Firea a plecat la Bruxelles pentru a obţine fonduri europene pentru BucureştiPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a plecat miercuri la Bruxelles pentru a obține fonduri europene pentru extinderea reţelelor de apă potabilă şi canalizare sau refacerea şi modernizarea reţelelor de transport.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, efectuează în perioada 7- 9 septembrie 2016 o vizită de lucru la Bruxelles, la invitația comisarului European pentru Politici Regionale, Corina Crețu, anunţă PMB.

Temele principale ce vor fi abordate în cadrul întrevederii cu Corina Crețu vizează posibilitățile de finanțare din fonduri europene a proiectelor prioritare ale municipalității bucureștene, printre care extinderea rețelelor de apa potabilă și canalizare, refacerea și modernizarea rețelelor de transport și a retelelor de termoficare, distribuire a energiei termice (in beneficiul RADET), finalizarea stației de epurare Glina.

Gabriela Firea va avea de asemenea o întrevedere cu ambasadorul Luminita Odobescu, Reprezentant Permanent al României la Uniunea Europeană.

In cadrul vizitei de lucru, o delegatie a Primariei Municipiului Bucuresti se va intalni cu Aurel Ciobanu-Dordea, director al Direcției Generale de Mediu a Comisiei Europene, privind impactul ecologic al stației de epurare Glina, al instalației de tratare și valorificare a deșeurilor municipale, precum și alte aspecte privind aplicarea dreptului mediului în România.

Etichete: fonduri europene, Gabriela Firea, Gabriela Firea la bruxelles, proiecte Bucuresti

0/5 COMENTARII
Max
09 Sep 11:29
+0
VOTURI
-0
Credeam ca pentru c. mantuirii neamului...
tch
08 Sep 20:21
+0
VOTURI
-0
Să se facă în mass media și educație pentru bicicliști.Nu mai putem în calitate de pietoni circula pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe treceri de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.A vedea trecerea de pietoni de pe Bulevardul Gheorghe Duca de la intersecția cu Calea Griviței.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.Bicicleta e mijloc rutier.În consecință locul ei e pe carosabil.Nu pe trotuare și pe treceri de pietoni care sunt spații strict pietonale.Piste de biciclete pe trotuare și pe treceri de pietoni cea mai mare cretinătate în infrastructura rutieră a capitalei.La capitală există 4 categorii de bicicliști.Prima categorie.Bicicliști ce călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni.A doua.Bicicliști ce rulează cu bicicletele pe carosabil pe contrasens.A treia.Bicicliști ce rulează cu bicicletele pe carosabil regulamentar până ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu și când ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu trec mai departe pe culoarea roșie a semaforului rutier în loc să aibă bunul simț să oprească la culoarea roșie a semaforului rutier.A patra.Bicicliști ce rulează cu bicicletele pe carosabil regulamentar.În mare parte bicicliștii din București și Codul Rutier sunt două drepte paralele.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni.
paul
08 Sep 18:20
+0
VOTURI
-0
Excursie pe banii primariei .... bani publici nimic altceva.
Oricum nu sint instare sa ii cheltuie banii de la CE sau nu vor prefera banii publici de la buget sint mai simplu de furat.
Cel mai bun exemplu pasajul Pta. Sudului unde s-au pierdut ca. 20 mil de Euro fiindca nu s-a terminat la timp lucrarea. Dar mai sint multe alte proiecte asa ca se duce degeaba ... care ar fi proiectele concrete pe care le vrea finantate ??
andrei
08 Sep 15:55
+0
VOTURI
-0
Fondurile sunt pentru cloaca lor. Banii ajung tot la ei, de fapt.
Cris
08 Sep 15:39
+0
VOTURI
-0
Aceasta curvusthina se plimba pe bani publici in timp ce, la Bucuresti, problema RADET sta sa explodeze.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE