Gabriela Firea a prezentat marile proiecte ale Capitalei într-o şedinţă de partidPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat, joi, marile proiecte ale Bucureştiului, într-o întâlnire ţinută la Teatrul Excelsior, instituţie din subordinea Primăriei. Participanţii au fost candidaţii PSD pentru Bucureşti la alegerile parlamentare, primarii de sectoare, membri de partid şi simpatizanţi.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a început prin a prezenţa principalele proiecte iniţiate în cele patru luni de mandat de când se află la conducerea Primăriei, cu menţiunea că "PSD a făcut tot ceea ce a promis", scrie news.ro.

Ea a amintit de modernizarea celor 19 spitale din Capitală, printr-un proiect de 40 milioane de euro, aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Pe post de moderator, Gabriela Firea l-a invitat pe scenă, "spre exemplificare", pe managerul spitalului Sfânta Maria, Narcis Copcă, să-şi spună părerea despre acest proiect.

Al doilea proiect prezentat de Firea ca fiind unul personal a fost acela al modernizării şi dotării tuturor cabinetelor medicale şcolare şi stomatologice. Costurile estimate de primarul Capitalei pentru acest proiect se ridică la 10 milioane de euro.

Al treilea proiect prezentat de primarul general a fost "Parteneriat între generaţii", votat "doar de consilierii PSD şi ALDE din Consiliul General al Capitalei".

Potrivit acestui proiect, studenţii din Capitală ar putea câştiga 500 de lei pe lună dacă au grijă de un bătrân sau ajută un copil sărac.

Studenţii ar urma să primească aceşti bani dacă îi ajută la cumpărături pe bătrâni, dacă le plătesc facturile sau le fac alte comisioane, în timp ce alţi studenţi pot da meditaţii elevilor care nu au bani să plătească ore suplimentare.

Alt proiect promovat de Firea este cel al construcţiei de locuinţe pentru tineri şi locuinţe sociale.

"Avem 200.000 de cereri în Capitală. Primăria Generală nu face concurenţă dezvoltatorilor imobiliari. Tinerii beneficiari niciodată nu şi-ar fi permis să cumpere un apartament de pe piaţa liberă. Este o nişă specială", a susţinut Firea.

Seara de la teatrul Excelsior s-a încheiat cu prezentarea candidaţilor PSD pentru Bucureşti la Camera Deputaţilor şi Senat, care au urcat pe scenă în timp ce portretele lor erau proiectate pe un ecran.

Etichete: firea, Gabriela Firea, psd, sedinta de partid

0/3 COMENTARII
teobogdi
19 Nov 08:12
+0
VOTURI
-0
"Potrivit acestui proiect, studenţii din Capitală ar putea câştiga 500 de lei pe lună dacă au grijă de un bătrân sau ajută un copil sărac."
Si cum facem d-na Firea: luam o adeverinta ca am ajutat un batran? sau meditam un copil?
Ok sa zicem ca le luam, dar apoi cum faceti sa verificati?
trimiteti inspectori pe teren?
Dar daca intre timp batarnul a mancat tot ce i-am adus?
O idee foarte, foarte nepotrivita, inseamna, ca, chiar ne considerati prosti..!
O data pe saptamana se pune?
ewqewqer
18 Nov 15:10
+0
VOTURI
-0
500 lei pentru tineri... da, cu interdictia de a nu fi afiliat politic, membru tineretul social.. altfel pute!
Bogdan
18 Nov 11:27
+0
VOTURI
-0
Ceva drumuri, Fabrica de Glucoza? Pasaje noi, finalizare cele vechi....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE