Gabriela Firea, anunț important despre alegeri: Când se vor organizaGabriela Firea a anunțat că în București s-a luat decizia ca alegerile să fie organizate în prima săptămână din septembrie. Primarul Capitalei a vorbit și despre faimosul congres.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

”La organizația de București am avut 2 ședințe și am convenit că graba strică treaba. Noi am decis că nu este momentul să ne focalizăm pe organizarea unei Conferințe de alegeri, aceasta va fi organizată în prima săptămână din septembrie.

Trebuie să analizăm foarte profund, nu doar la nivel superficial care au fost cauzele eșecului la europarlamentare și să găsim soluții pentru a ieși din acest impas. Este nevoie să venim cu un mesaj prin care să aratăm că am înțeles ceea ce s-a greșit și un mesaj prin care să dăm încredere tuturor românilor.

Nu este nevoie să ne concurăm pentru alegeri, adică să alergăm după scaune. Un Congres trebuie să aibă loc pentru alegerea candidatului la prezidențiale și pentru schimbarea statutului, dar în acest moment avem o conducere legitimă, care nu este contestată de nimeni. Doamna Dăncilă este președinte interimar al PSD, iar domnul Paul Stănescu președinte executiv interimar.”, a declarat Gabriela Firea.

Etichete: alegeri, Bucureşti, Capitală, Gabriela Firea

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
07 iun 23:44
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE