Gabriela Firea, anunţ important privind îndepărtarea ţurţurilor de pe imobilePrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a subliniat importanța unor proceduri simplificate pentru sesizări privind existența țurțurilor, în contextul în care în prezent este necesar ca proprietarul clădirii vizate să sune la 112.

Turturi de 1 metru lungime, pe Bulevardul Elisabeta FOTO
Turţuri de 1 metru lungime, pe Bulevardul Elisabeta FOTO
Foto: hotnews.ro

"Înțeleg că acum, procedura — pentru ca ISU să intervină — este să sune la 112. Dar noi, dacă vedem, cu ochii noștri și spunem, trebuie să sunăm la 112? (...) Proprietarul poate nu e în țară sau nu e în localitate. Nu poate altcineva să sesizeze? Sau dacă Poliția locală face o monitorizare în teren și observă, nu poate să transmită mai departe? Trebuie să așteptăm fix de la proprietarul clădirii telefon la 112? Repet, sunt foarte multe clădiri ai căror proprietari nu sunt în localitate", a declarat ea, în cadrul comandamentului de iarnă.

Firea a adăugat că bucureștenii au semnalat cazul unei clădiri pe str. Doamna Ghica nr. 6, unde un cetățean a fost lovit de țurțuri, la acest sfârșit de săptămână.

"Sunt țurțuri foarte mari. Trec pe acolo elevi de la Școala Gimnazială nr. 30, Grigore Ghica Voievod. Țurțurii sunt tot acolo, pentru că li s-a spus că trebuie să sune proprietarul — care nu e în zonă — la 112. Dacă nu sună proprietarul, nu se intervine. Dar sunăm noi, atunci. Putem, adică, să scurtăm aceste proceduri, pentru a salva viața oamenilor", a completat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Etichete: firea, Gabriela Firea, turturi, turturi bucuresti

0/3 COMENTARII
@romania
17 Jan 13:35
+0
VOTURI
-0
Stimate domn/doamna se cunoaste ca nu sunteti din Bucuresti si scrieti sa va aflati in treaba. Reabilitarea blocurilor se face de catre primariile de sector iar culorile sunt aprobate de consiliile locale de sector.
Autobuzele sunt folosite de toti locuitorii Bucurestiului nu numai de pensionari (vei ajunge si tu pensionar)
Turturi sunt un paricol public
Intai sa se termine proiectele aflate in lucru si apoi sa pornim altele noi
romania
17 Jan 10:02
+0
VOTURI
-0
de cand tanti firea so facut primar general nu mai exista proiecte in bucuresti vad ca cele mai importante proiecte din capul ei is turturi si 500 de autobuze pentru pensionari altceva in cap nare nu sa faca un bine orasului sal modernizeze sau sa repare blocurile comuniste intrun stil civilizat nu bataie de joc papagal in o mie de culori si multe altele
Cris
16 Jan 20:58
+0
VOTURI
-0
In sfarsit, Bucatareasa se ocupa de probleme care tin de logica si bun simtz. Pana acu s-a ocupat numai de statui. Felicitari Bucatareasa!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE