Gabriela Firea anunță noi testări gratuite în Capitală pentru românii care pleacă în vacanțăPrimarul Gabriela Firea anunță noi testări în Capitală! Ea a anunțat că o nouă categorie va fi introdusă pe lista celor care beneficiază de testare gratuită, și anume cea a bucureștenilor care pleacă în vacanță.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Vot cu scandal în ședința Consiliului General al Municipiului Bucureşti! S-a votat al cincilea program de testare a bucureștenilor pentru COVID-19 – "Vacanța 2020". PNL și USR s-au împotrivit, argumentând că dacă bucureștenii au bani pentru a pleca în Grecia, atunci au bani și pentru plata testului.

În replică, primarul general a afirmat că, plecând de la această logică, nu mai poți face nimic în București, deoarece printre bucureșteni sunt și oameni avuți.

„Astăzi venim cu o nouă categorie, și anume cea a bucureștenilor care pleacă în vacanță. Așa cum știți mai multe țări europene solicită un test valabil de COVID-19. Prima țară care a anunțat acest lucru pentru România este Grecia și ne dorim să venim în sprijinul bucureștenilor care nu au cum să plătească la o clinică privată 300-400 de lei pentru un astfel de test. (...) Sub nicio formă nu sunt de acord cu afirmația din spațiul public că prin această nouă categorie a turiștilor aglomerăm aparatele de testare RT-PCR. Așa cum știți noi ne-am pregătit cu seriozitate pentru această perioadă și am achiziționat cinci noi aparate", a anunțat Gabriela Firea în ședința CGMB.

Gabriela Firea a mai anunțat că începând de mâine bucureștenii se pot înscrie la adresa vacanta2020@pmb.ro.

Etichete: testări, testări gratuite, vacanţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE