Gabriela Firea anunță reabilitarea unei clădiri vechi de 120 de aniPrimarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat într-o postare pe Facebook că a fost finalizată reabilitareaclădirii de pe bulevardul Elisabeta nr.30.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

„Inca un santier inchis! Inca o lucrare finalizata! Am finalizat repararea si infrumusetarea cladirii din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 30. Inca o fațadă care strălucește!

În doar o lună, colegii mei de la Administrația si Compania Consolidări au reușit să finalizeze lucrările. Pereții murdari, scorojiți, cu pete de rugină sau plini de reclame sunt istorie.

Clădirea, veche de 120 de ani, nu mai este acum o pată cenusie în centrul Capitalei.

Avem șantiere deschise în alte patru locații:

* Calea Victoriei nr. 101,

* Calea Victoriei nr. 100,

* Calea Victoriei nr. 126,

* Calea Victoriei nr. 22-24.

Ne pregătim să punem schelă și pe blocul din Calea Victoriei nr. 1-5, la intersecția cu Splaiul Independenței.

În mai puțin de un an, au fost refăcute fațadele a zece imobile, unele dintre ele monument-istoric.

In doar doi ani de la infiintare, compania si administratia pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic au consolidat 12 cladiri cu bulina, 20 de fatade si au pus in siguranta 200 de imobile.

Spre deosebire de anii anteriori, cand nu a existat o astfel de preocupare. In 25 de ani, au fost consolidate doar 20 de cladiri. Nici macar unul pe an!" a postat Gabriela Firea.

Etichete: Bucureşti, bulevardul elisabeta, clădire, firea, reabilitare

0/1 COMENTARII
KSM
06 aug 18:43
+0
VOTURI
-0
Oare nu se stipuleaza clar in planul urbanistic ca "se interzice montarea aparatelor de aer condi]ionat pe fatadele catre strada, sau pe cele laterale in cazul in care ele se deschid catre curti de onoare"? Oare primaria incalca regulile impuse de primarie? Madam firea - oare postand public pozele cu fatada siluita da impresia ca subordonatii dumneavoastra sunt de-a dreptul incompetenti? Nu spunea o vorba veche spune ca angajatii reflecta conducerea? Carcotesc inutil.. poate ca nu apreciez suficient arhitectura submarina de voluntari...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE