Gabriela Firea, atac la Iohanis în legătură cu adopțiile:Iohanis s-a îmbogățit din traficul de copiiALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, l-a atacat extrem de dur joi pe Klaus Iohanis in legatura cu presupusa sa implicare in adoptiile de copii in anii 90. Firea a prezentat o serie de articole de presa si a spus ca Iohanis ar fi fost implicat in traficul international de copii din care s-ar fi imbogatit.

Gabriela Firea, atac la Iohanis in legatura cu adoptiile:Iohanis s-a imbogatit din traficul de copii
Gabriela Firea, atac la Iohanis în legătură cu adopțiile:Iohanis s-a îmbogățit din traficul de copii
Foto: www.cotidianul.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Firea l-a acuzat pe candidatul ACL ca in 1992 si-ar fi cumparat o casa cu 75.000 de marci germane, suma pe care nu si-ar fi putut-o permite din salariul de profesor sau din meditatii, scrie hotnews.ro.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Ar fi normal ca Iohanis sa isi prezinte pozitia, iar autoritatile statului sa-si faca datoria", a spus Firea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Firea a prezentat si cazul a trei copii adoptati in anii 90, catalogandu-o drept "adoptie dubioasa. "De ce nu si-a respectat promisiunea facuta de familia Iliut, copii adoptati dubios? Copiii au disparut din tara, nu au mai fost vazuti de 24 de ani. Pozele cu copiii au fost oferite de familia sa", a spus Gabriela Firea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Firea a mai avut un atac sub centura la adresa lui Iohanis in urma cu doua saptamani, spunand ca un om fara copii nu are calificarea necesara pentru a fi presedinte.

Etichete: acl, alegeri prezidentiale 2014, Gabriela Firea, Klaus Iohannis, psd, trafic de copii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE