Gabriela Firea: "Bucureştiul va avea două SĂLI POLIVALENTE NOI". Unde vor fi amenajateBucureştiul va avea două săli polivalente noi, una la Romexpo şi una lângă Arena Naţională. Sala polivalenta de la Romexpo va costa circa 30 de milioane de euro şi va fi amenajată în circa 1 an şi jumătate, iar cea de la Lia Manoliu, circa 80 milioane de euro şi va fi gata în circa 36 de luni.

Bucurestiul va avea doua SALI POLIVALENTE NOI
Bucureştiul va avea două SĂLI POLIVALENTE NOI

Cea de la Romexpo va avea 15.000 de locuri, iar cea de langa Arena Nationala - 12.000 de locuri.

"Nu am renuntat la proiectul salii polivalente de langa Arena Nationala. Capitala a pierdut multe evenimente sportive, culturale, concerte, din lipsa salilor polivalente. Vor functiona in paralel si vor fi introduse in circuitul european al evenimentelor. Pentru sala polivalenta Lia Manoliu asteptam hotararea Comisiei de licitatie privind atribuirea lucrarii, in cel mai scurt timp, dupa care se va semna contractul de executie a lucrarilor si se va da ordinul de incepere a lucrarilor. Asta daca nu mai apar contestatii dupa raportul procedurii si pana la semnarea contractului", a declarat Gabriela Firea pentru HotNews.ro.

Sala polivalenta amenajata in pavilionul central al Romexpo va avea 15.000 de locuri, vestiare, loje si tot ce e necesar pentru desfasurarea de activitati sportive, mai putin rugby si fotbal. Amenajarea ei va costa circa 30 milioane de euro si va fi gata in circa un an si jumatate (jumatate de an studiul de fezabilitate si avizele, un an lucrarile de amenajare). La final, aceasta va purta numele "Nadia Comaneci", a explicat Gabriela Firea.

Etichete: Gabriela Firea, Primăria Capitalei, Sala Polivalentă, sala polivalenta bucuresti

0/1 COMENTARII
ffdsggs
25 nov 22:20
+0
VOTURI
-0
Cum sa coste o sala de 12.000 locuri 80 milioane de euro banuiesc fara TVA?

Va depasi pana si Arena Nationala de care toti zic ca a fost un megatun o mare escrocherie a costat vreo 200 milioane la 55.000 locuri.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h