Gabriela Firea, candidat la Primăria Capitalei: Mi-aş dori o susţinere din partea lui Victor PontaCandidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, senatorul Gabriela Firea, spune că şi-ar dori o susţinere din partea fostului lider al partidului, Victor Ponta, şi speră ca aceasta să vină în perioada imediat următoare.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Fireşte că mi-aş dori ca dl. Victor Ponta să mă susţină în această campanie electorală, cel puţin la fel aşa cum am făcut-o eu în campania prezidenţială. Dar, vom vedea până la final ce se va întâmpla. Dar nu-mi place niciodată să oblig pe cineva. Şi cei de acasă mă ştiu....

Îi las pe fiecare să facă ceea ce doresc şi ceea ce simt în legătură cu mine. Pentru că, în special, de exemplu în politică mă bazez pe oameni, pe sprijinul lor şi mai puţin pe persoane cu funcţii înalte. Iar în ceea ce priveşte acasă la mine, de asemenea, mă bazez pe ceea ce pot eu să ofer, nu pe ceea ce pot să primesc. Mi-aş dori o susţinere din partea lui Victor Ponta. Sper să vină în perioada imediat următoare", a afirmat Gabriela Firea la o emisiune televizată, citată de Mediafax.

Ea a adăugat că, în această perioadă, simte o susţine reală din partea altor colegi, nominalizându-i pe Liviu Dragnea, Nicolae Bănicioiu, Georgian Pop, Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Marian Neacşu, Viorica Dăncilă şi Valeriu Zgonea. "Fiecare în măsura în care poate", a adăugat Firea.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri locale 2016, Gabriela Firea, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
disneyland
11 Apr 10:49
+0
VOTURI
-0
Cred ca ai gresit strategia....sau esti si tu tot un fel de mickey mouse....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE