Gabriela Firea: Ce-a făcut Nicușor Dan pentru bucureșteni în trei ani în Parlament?Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seară la Antena 3 că Nicușor Dan nu a vrut să fie viceprimar al Capitalei și a preferat să meargă deputat, funcție din care a avut „zero rezultate" pentru bucureșteni.

Gabriela Firea si Nicusor Dan
Gabriela Firea şi Nicuşor Dan

„Dupa locale l-am invitat sa fie viceprimarul Capitalei. Nu a acceptat, nu a vrut sa munceasca pentru bucurestenii pe care spune ca ii iubeste, a fugit in Parlament pentru un salariu mai mare. Ce a facut in 3 ani in Parlament? Putea sa indrepte legile strambe pentru Bucuresti. Are rezultate zero ca parlamentar de Bucuresti", a zis Firea.

Firea a zis anterior, dupa o sedinta la Primaria Capitalei, ca a depus în Parlament un amendament la Codul Rutier astfel încât linia de tramvai să devină bandă unică și pentru autobuze, explicând că în acest mod traficul din București va fi mai fluent. „Va crea posibilitatea ca și în București să se poată circula civilizat", a adaugat edilul.

Nicușor Dan, deputat USR de București, a prezentat duminica un sondaj din care reiese ca el are prima șansă să câștige Primăria Capitalei la alegerile locale din 2020.

Etichete: bucureşteni, Gabriela Firea, nicuşor dan, politică

0/1 COMENTARII
sophia peter
13 ian 16:59
+0
VOTURI
-0
Buna ziua ma numesc sophia peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h