Gabriela Firea, citată la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a prezentat vineri la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, fiind citată în calitate de reprezentant al municipalităţii, într-un dosar privind o autorizaţie emisă în mai 2016 de fostul edil interimar, Răzvan Sava.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a ajuns la sediul Parchetului Judecătoriei Sector 1 în jurul orei 12.00, fiind chemată în calitate de reprezentant al Primăriei Capitalei într-un dosar în care municipalitatea are calitatea de persoană vătămată, potrivit news.ro.

„Am fost invitată în calitate de parte vătămată, reprezentând Primăria Municipiul Bucureşti, de către domnul procuror Alexandru Soltan, de la Parchetul Judecătorie Sectorului 1, în legătură cu o autorizaţie de construire emisă la începutul anului, pe mandat fostului primar general, care ar fi fost acordată după ce acelaşi document a fost refuzat a fi eliberat de către Direcţia de Urbanism a Primăriei. Am solicitat domnului procuror să mă informeze în legătură cu această speţă. I-am spus că nu cunosc subiectul, că este o autorizaţie de construire emisă când eu nu eram primar general, i-am cerut răgazul să consult dosarul. Va veni din partea mea un domn avocat, luni, pentru a face şi fotocopii şi a vedea exact ce se întâmplă. „Din cele afirmate de domnul procuror, ar fi vorba despre un imobil din centrul Capitalei, dintr-o zonă protejată, am înţeles că de pe strada Herăstrău, la care s-au început lucrările în interiorul imobilului şi la acoperiş fără a exista autorizaţie de construire", a declarat Firea, care a adăugat că inspectorii de la Disciplina în construcţii din subordinea Poliţiei Locale constataseră că se lucrează fără autorizaţie şi au sesizat Parchetul, care a deschis un dosar.

„A rămas că pe 6 ianuarie vom veni cu un un punct de vedere din partea Primăriei Generale, dacă am fost prejudiciaţi sau nu", a precizat Firea.

În acest dosar, procurorii au început urmărirea penală împotriva proprietarilor şi au extins urmărirea penală în cazul unor funcţionari de la direcţiile Juridic şi Urbanism din Primăria Captialei, a precizat persoana cu care Gabriela Firea a venit la Parchetul Judecătoriei Sector 1. Gabriela Firea a stat aproximativ o oră la Parchetul Judecătoriei Sector 1.

Răzvan Sava (PNL) a fost primar general interimar al Capitalei de la sfârşitul lunii noiembrie 2015 până în iunie 2016.

Etichete: Gabriela Firea, Gabriela Firea la parchet, parchetul judecatoriei sectorului 1, razvan sava

0/1 COMENTARII
Cris
16 Dec 23:22
+0
VOTURI
-0
Asa vin unii "martori" si pleaca "inculpati"...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE