Gabriela Firea, despre anularea Via Sport: În spatele activității sportive sunt interese comercialeGabriela Firea a reacționat, marți, la adresa celor nemulțumiți că a interzis evenimentul Via Sport pe bulevardul Kiseleff, afirmând că nu primește lecții de la o firmă care "se încăpățânează să țină cinci persoane" pe acest bulevard "blocând sute de mii de oameni".

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani într-o familie de sportivi. Fostul meu soț, Dumnezeu să-l odihnească, antrenor de atletism, profesor de sport, Răzvan Firea a pregătit talente în acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toată lumea sportivă. Fostul meu socru, Victor Firea — campion. Așa că cred nu trebuie să primesc lecții de la o firmă privată care se încăpățânează să țină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni care merg poate chiar la activități sportive", a spus Firea, la Palatul Parlamentului, în cadrul forumului ''Sportul — disciplină cheie pentru dezvoltarea personală'', potrivit Agerpres.

CITEŞTE ŞI Primăria Capitalei a anulat evenimentul Via Sport, organizat pe Bulevardul Kiseleff

Ea a susținut că organizatorii, dacă doresc să promoveze sportul, nu ar trebui să se prevaleze de un anumit spațiu, ci să găsească soluții.

"Am devenit o persoană 'controversată' în București din punct de vedere al susținerii activității sportive pe bulevardul Kiseleff. (...) Când militezi pentru o activitate sportivă, găsești soluții pentru a desfășura acea activitate și nu te prevalezi doar de un spațiu sau altul. Dacă, în schimb, în spatele activității sportive sunt interese comerciale, intrăm într-o altă zonă", a mai spus edilul Capitalei.

Etichete: Gabriela Firea, Primăria Capitalei, Via Sport

0/3 COMENTARII
Minciuni peste minciuni
27 Jul 08:45
+0
VOTURI
-0
Mai intai erau blocati "sute de mii de oameni".
Apoi si-a dat seama ca trebuie facute "lucrari edilitare".
Iar la final a zis ca, de fapt, se vindeau bauturi alcoolice in zona.

Care-i adevarul, pana la urma?
Iar daca tot se vindea alcool, Pilitia Locala ce pazea? Se pileau? Sau aia dau amenzi doar la babutele care vand patrunjel?
Bogdan
26 Jul 23:02
+0
VOTURI
-0
Aoleo cucoano... O fi fost rapasatu tau de sot antrenor, dar asta nu defineste restul de oameni care erau pe strada... Dar deh adaca asa consideri tu ca e voia strazii... Mai calca mult in strachini si o sa ajungi sa pleci pana la finalul anului... De bine ce conduci comuna Bucuresti
PSD de Kiseleff
26 Jul 13:47
+0
VOTURI
-0
Daca era un miting organizat de, sa zicem Antena 3, nu mai erau "interese comerciale"...
S-o lasam asa cum a picat. Femeii i-a intrat in cap ca trebuie sa se opuna, s-a opus. Mai mult nu mai gandeste.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE