Gabriela Firea, despre campania de combatere a țânțarilorPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit vineri despre campania de combatere a țânțarilor și măsurile care vor fi luate, pentru a interveni în timpul verii și nu la toamnă, când ar urma să se finalizeze licitația pentru stabilirea operatorului.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Au venit foarte multe reclamații, mii de reclamații și sesizări, în ceea ce privește țânțarii din parcuri și de pe alei, iar eu m-am trezit în prima zi de mandat cu o licitație contestată și care putea fi reluată după 17 iulie, adică ar fi produs efecte în toamnă, când nu ar mai fi fost țânțari. De aceea am luat decizia ca prin instituțiile din subordinea PMB să procedăm la stârpirea țânțarilor, prin Centrul de protecție a plantelor, prin ALPAB. De asemenea, cei care lucrează la RADET, la RATB și la Apa Nova ne-au asigurat că vor lua, fiecare în parte, măsurile care se impun, din surse proprii, pentru a stârpi țânțarii cât mai grabnic și nu la toamnă, când s-ar fi finalizat acea licitație", a mai spus ea.

Totodată, Gabriela Firea a menționat că în momentul în care s-a interesat de ce nu funcționează dușurile stradale a fost invocată lipsa banilor.

"Am întrebat și eu de ce nu s-a făcut o mică investiție pentru ca aceste dispozitive să poată funcționa. Răspunsul clasic, de fiecare dată, este că nu sunt bani. Dar, la fel ca într-o familie, bani există dacă știi care sunt prioritățile și dacă te organizezi din timp", a spus ea.

Etichete: campanie combatere tantari, Gabriela Firea, starpirea tantarilor, ţânţari, tantari bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h