Firea despre finanțarea Catedralei Neamului din bani publici: Încă două milioane de euro nu e multPrimarul General Gabriela Firea a declarat, joi, la ședința Consiliul General al Municipiului București (CGMB), că acordarea a încă două milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului este importantă, mai ales în anul Centenar. CGMB votează, joi, acordarea acestei sume pentru Catedrală.

Gabriela Firea despre finantarea Catedralei Neamului: Inca doua milioane de euro nu e mult
Gabriela Firea despre finanțarea Catedralei Neamului: Încă două milioane de euro nu e mult

În perioada 2011- 2016, fostul Consiliu General a alocat peste șase milioane de euro pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic. Noi am aprobat 10 milioane de euro doar în acest an. Pentru Catedrala Mântuirii am alocat trei milioane de euro la începutul anului, iar acum vrem să alocăm încă două milioane. Este un proiect important, mai ales că suntem în anul Centenar. Nu se poate compara suma acordată pentru consolidări, cu cea pentru Catedrală", a declarat primarul general, Gabriela Firea, joi, la începutul ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Reacția primarului vine după ce în spațiul public s-a spus că primăria ia bani de la Consolidări și îi redirecționează către Catedrală.

CGMB votează, joi, o rectificare bugetară, prin care se solicită acordarea a 10 milioane de lei pentru Catedrala Neamului.

Etichete: bani de la primarie pentru catedrala neamului, Catedrala Neamului, finantare catedrala neamului, Gabriela Firea

0/2 COMENTARII
Dinu Ionita
30 iul 16:45
+0
VOTURI
-0
Stimata doamna primar general Gabriela Firea, va rugam puneti banii la ciorap si apoi construiti 7-8 pasaje denivelate supra/subterane care sa descongestioneze traficul. Ne sufocam ! Abandonati festivalurile, concertele si alte "circenses"(pane et circenses)care papa inutil bani. A ti ramane in istoria Bucurestilor cu 7 pasaje construite !
vlad
27 iul 10:35
+0
VOTURI
-0
Daca nu e mult, de ce le mai dam firfirei? Daca este prea putin, de ce nu le dam mai mult daca tot suntem decisi sa dam? Intrebari de bun simt pt care nu are niciun raspuns. Pe ce logica s-a ales suma asta?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE