Firea, despre posibilitatea de a deveni şeful Guvernului: Sub nici o formă nu renunţ la mandatPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la România TV că nu va renunţa la mandatul său pentru o eventuală nominalizare la funcţia de şef al Guvernului.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Sub nicio forma nu renunt la mandatul pe care il am. Dacă cu ajutorul lui Dumnzeu am ajuns primar eu trebuie sa imi duc misiunea la bun sfarsit. Premierul trebuie sa fie o persoană care reprezinta votul romanilor", a declarat Gabriela Firea.

"Dacă romanii vor da un vot masiv pentru PSD, presedintele nu va avea încotro si va trebui să desemneze un premier al coaliţiei PSD-ALDE".

"Azi s-a admis ca nu s-a realizat nimic, dar s-a venit cu o comparaţie "noi suntem guvernul 0 populism. Cand spui ca nu voi candida, si cea mai mare minciunca e ca acum e principalul agent electoral al PNL. Asta e si mai rau sa fii pe afise si sa nu candidezi si sa nu te legitimezi", a punctat Gabriela Firea.

"Cred ca toti romanii observa ca s-a creat o coalitie a austeritatii intre Cotroceni, Victoriei şi PNL. Au fost impotriva legii darii în plata, legii pentru salarii in sanatate si educatie si cea a eliminarii taxelor. Bani sunt, dar trebuie sa stii cum să-i folosesti. Gogorita asta ca sunt ceva bani, dar sa-i tinem ascunsi nu e corecta pentru populatie", a explicat edilul Capitalei, potrivit Romaniatv.net.

Etichete: firea, Gabriela Firea, primarul Capitalei, seful guvernului

0/2 COMENTARII
ccv
18 Nov 05:43
+0
VOTURI
-0
Cea mai misto chestie ar fi sa se dea drumul la acele mariri de salarii si tot ce mai viseaza astia.
Dar! In momentul in care economia o va lua pe drumul deschis larg de Motocicleanu in 2008, toti astia alesi de Dumnezeu si ce mai indruga acolo ar trebui sa vina cu banii de acasa, sa sustina acele cresteri salariale. Si ar trebui sa se mearga pana inclusiv la confiscari de averi...

Cum suna asta, doamna "suntem in fata unui atentat la libertatea de exprimare"?
Nord
17 Nov 11:48
+0
VOTURI
-0
"Bani sunt, dar trebuie sa stii cum să-i folosesti."
:) Buna asta!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE