Gabriela Firea, detalii despre cum ar vrea să decoreze biroul de la Primărie: "Minimum o icoană"Noul primar al Capitalei a vizitat luni clădirea aflată în renovare a Primăriei Generale, inclusiv viitorul birou. Gabriela Firea a declarat că ar prefera un birou mai mic, cu mobilier minimalist, în care îşi va aduce "minimum o icoană, o Biblie şi fotografii de familie."

Gabriela Firea, detalii despre cum ar vrea sa decoreze biroul de la Primarie: "Minimum o icoana"
Gabriela Firea, detalii despre cum ar vrea să decoreze biroul de la Primărie: "Minimum o icoană"
Foto: canal2.md

Gabriela Firea nu a fost prea încântată de biroul primarului general, informează Digi24.ro. Conform sursei citate, primarul ales al Capitalei ar declara că ar prefera un mobilier minimalist şi foarte ordonat. 

„Sfinţim biroul, voi avea minimum o icoană. După seara alegerilor am primit în dar câteva icoane sfinţite. Una inclusiv de la Ierusalim, o Biblie şi poze cu cei mici şi cu cel mare normal, cu familia", a spus Gabriela Firea.

Edilul s-a interesat şi de birourile subalternilor săi, deoarece a auzit că nu ar fi loc pentru toţi angajaţii.  O altă grijă a fost dacă merg lifturile. În clădirea unde este primăria acum nu funcţionează niciodată şi nimeni nu le repară, s-a plâns noul primar.

Consolidarea sediului Primăriei a început în 2010, iar lucrările trebuiau finalizate până în august 2013. Bugetul necesat consolidării clădirii a fost majorat de mai multe ori, ajungându-se de la 10 milioane de euro inițial, la circa 30 milioane de euro. În prezent, Municipalitatea plătește chirie 280.000 de euro lunar pentru noul sediu.

Gabriela Firea îşi va prelua oficial mandatul peste două zile.

Etichete: birou, birou primaria capitalei, Gabriela Firea, Primăria generală

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h