Gabriela Firea face pasul cel mare. Est împăcarea anului. Cu cine a făcut paceGabriela Firea este plină de surprize. Primarul Capitalei a făcut pace cu o fostă realizatoare TV, la o zi după condamnarea lui Liviu Dragnea. Edilul a renunţat la un proces important în ultimul moment.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Este vorba despre Denise Rifai.

Gabriela Firea și-a retras cererea de chemare în judecată împotriva lui Denise Rifai chiar înainte de pronunțarea sentinței. Ceea ce se anunța ”bătălia anului” în viața politică, o ”înfruntare între cele mai aprige femei din spațiul public” s-a terminat cu o strângere simbolică de mână.

”În baza art 406 CPC, ia act de renunțarea la judecată. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul București”, sună sec decizia judecătorilor. Momentul în care judecătorii au închis procesul, la cererea Gabrielei Firea, are și el o simbolistică aparte: s-a întâmplat la exact o zi după ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv și la două după alegerile europarlamantare.  Trei zile mai târziu, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, își anunța candidatura la alegerile prezidențiale, însă la un post concurent celui la care lucrează Denise Rifai, scrie wowbiz.ro.

Gabriela Firea are mai multe procese pe rol

Gabriela Firea a început încă de anul trecut o adevărată campanie împotriva celor c are ”au depășit limita în ceea ce privește atacurile la viața personală”, așa cum spunea ea. Ea a dat în judecată mai multe publicații, jurnaliști sau bloggeri, inclusiv site-ul de satiră ”Times New Roman”, în solidar cu Irina Tănase (iubita lui Liviu Dragnea), Carmen Dan sau Olguța Vasilescu.

Etichete: denise rifai, Gabriela Firea, impacare, rifai

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
07 iun 23:31
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE