Gabriela Firea: "Ideea mea de forţă este că o femeie face curat zilnic după mai mulţi bărbaţi"ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, intră în cursa electorală cu "ideea de forţă" că "o femeie face curat zilnic după mai multi bărbaţi". Social-democrata admite că acesta ar putea fi sloganul său în campanie, însă precizează că deocamdată sunt testate mai multe variante.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Gabriela Firea, sustine, intr-un interviu pentru HotNews.ro, că, în opinia sa, bucureştenii au nevoie de o femeie la Primărie.

"Ideea mea de forta este aceea ca o femeie face curat zilnic dupa mai multi barbati. Cred ca bucurestenii au nevoie de o femeie la primarie. Pentru ca au fost primari pana acum numai barbati si numai de dreapta, iar Bucurestiul este cel pe care il stim acum, adica in impas din foarte multe privinte. Sunt un om pragmatic, un om eficient, am fost un manager bun de presa. Sunt un om care se consulta de fiecare data cu specialistii in domeniu pentru a lua decizia cea mai buna si cred ca, asa consider eu, calitatea mea cea mai importanta este aceea de a intelege nevoile oamenilor. Sunt un om care merge foarte mult pe strada. Am mers foarte mult in cartiere, nu vreau sa ma izolez, nu vreau sa locuiesc intr-un turn de fildes. Si asta este cred cea mai mare calitate a mea, aceea de a avea disponibilitatea sa vorbeasca cu cetatenii, sa le afle problemele, nevoile, si apoi prin consultare cu specialistii sa gaseasca si cele mai bune solutii". a spus Firea.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Întrebată dacă "o femeie face curatenie dupa mai multi barbati" ar putea fi sloganul său, Firea a răspuns: "Ar putea fi. Nu l-am definitivat inca. Vom vedea in perioada urmatoare. Facem niste testari ale unor variante. De asemenea, si programul va fi prezentat in perioada urmatoare. Asta este ceea ce simt eu. Asta vine de la mine, nu de la consultanti."

Referitor la o posibilă candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei, Firea a precizat că "sunt anumite informatii"pe care le-a citit  in presa ca se strang semnaturi pentru candidatura fostului şef al statului.

"Va spun sincer, sunt destul de relaxata din acest punct de vedere. Pentru ca orice persoana care are toate drepturile legale sa candideze, poate sa o faca. De ce nu. Personal cred ca....(....) Nu mai este atat de consistent cum a fost odata, dar are in continuare oameni care cred in omul politic Traian Basescu. N-as vrea sa ma comport ca Nostradamus sau Baba Vanga si sa spun eu acum daca va intra cu certitudine sau nu va intra in cursa, dar pot in schimb sa va spun ceva, ca si daca nu va intra personal in aceasta cursa electorala pentru alegerile locale, se va comporta ca si cum ar fi candidat. Cred ca-l va sustine pe reprezentantul PMP atat de mult incat se va identifica din punct de vedere al comunicarii cu acel candidat. Nu-l vad stand deoparte. Asta va spun cu certitudine", a mai arătat Firea.

 

Etichete: alegeri bucuresti, alegeri locale 2016, Gabriela Firea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE