Gabriela Firea, ieșire FURIBUNDĂ! Acuzații DURE la adresa liberalilor din OpoziţiePrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o ieșire extrem de dură la adresa liberalilor din Consiliul General, dar și la adresa lui Ludovic Orban și a liderului PNL București, Cristian Bușoi. Firea arată că liberalii blochează lucrări în Capitală pentru că au interese ascunse alături de firmele apropiate.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Trebuie să acționăm energic pentru a discuta și a stabli încă o dată ce avem de făcut. În primul rând, în ceea ce privește gropile, seriozitate maximă solicit. Eu știu că ați monitorizat deja și avem o situație foarte clară a gropilor, a acestor cratere de pe străzile și trotuarele Capitalei.

Aș face o paranteză și aș dori să explic bucureștenilor că dacă domnii consilieri generali din opoziție, în special cei din partea PNL, ar fi înțeles că este în interesul cetățenilor să rezolvăm cât mai rapid aceste probleme, însă din nefericire, din cauza unor oameni care se gândesc

Fac un apel direct la domnul europarlamentar Cristian Bușoi, dar și la domnul președinte al PNL, Ludovic Orban, care a fost și viceprimar al Capitalei și parcă a uitat cât de greu se conduce o primărie. Dacă domnii de la PNL nu se opuneau din răsputeri unui tip de administrație modern, noi am fi dat aceste lucrări către firmele proprii, nu am fi mers pe vechile contracte, mult mai costisitoare pentru bucureșteni.

Vom face un calcul și vom vedea cât ar fi costat asfaltările din această primăvară cu propriile companii și cât va costa acum factura pe vechile contracte, iar diferența o vom imputa consilierilor generali ai PNL și domnului Ludovic Orban.

Din cauza celor de la PNL, noi trebuie să ne rugăm, din nou, de vechii constructori și să fim așa cum zicea un celebru personaj politic: cu căciula în mână.

Consilierii generali ai PNL au interese personale, au interese cu firmele de casă și nu vor să se oprească. Ei o duc foarte bine, cu vacanțe exotice, cu haine de firmă, ei o duc foarte bine", a declarat Gabriela Firea.

Etichete: firea, opozitie, pmb, PNL

0/6 COMENTARII
MarkSkabe
15 apr 10:19
+0
VOTURI
-0
spedra vs levitra free
levitra prices
tracy levitra
vardenafil 20mg
levitra 20 mg preisvergleich 24
MarkSkabe
15 apr 02:30
+0
VOTURI
-0
levitra viagra equivalent
buy levitra
levitra side effects vision marvel
levitra online
canadian overnight pharmacy products levitra dosage
MarkSkabe
14 apr 08:11
+0
VOTURI
-0
levitra deltropico designs
levitra coupon
tsy hilal levitra anao
levitra 20mg
guarura de levitra oscar chavez conciertos
MarkSkabe
13 apr 23:37
+0
VOTURI
-0
levitra adalah obatala
levitra generic
levitra 10mg schmelztabletten preisvergleich kontaktlinsen
levitra 10 mg prezzo
levitra patentschutz ende
Care trotuare?
12 apr 09:16
+0
VOTURI
-0
Care trotuare? ca sunt toate ocupate cu masini parcate ilegal pe trotuar, pe trecerile de pietoni, pe spatiile verzi din jurul parcurilor este la fel plin de masini parcate, in centrul vechi la fel plin de masini parcate pe spatiile pietonale desi exista parcare subterana. Asta este Bucurestiul, ultimul oras la capitolul calitatea vietii si trafic... Firea se ocupa de PR in loc sa aplice HG nr. 965/2016
Maximus
11 apr 17:22
+0
VOTURI
-0
D-na Firea e tare in doar in gura. Publicati si rspunsul d-lui Busoi?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE