Gabriela Firea îl ameninţă cu judecata pe Nicuşor DanPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a ținut să-i dea o replică deputatului Nicușor Dan, cel care a declanșat o campanie prin care arată că Primăria Capitalei vrea să defrișeze arbori din Parcul Cișmigiu. Firea susține că nici nu se pune problema de așa ceva, iar dacă se va continua cu miniciuna, atunci se va adresa instanței de judecată.

Gabriela Firea si Nicusor Dan
Gabriela Firea şi Nicuşor Dan

"Am inteles ca reprezentanti ai unor asociatii si partide doresc prin orice mijloace sa 'salveze' parcul Cismigiu de la reabilitare! Vazand ca nu au obtinut in mediul online efectele scontate, sustinand, eronat, ca Primaria Capitalei vrea sa defriseze copaci din parcul Cismigiu, incearca acum sa profite de sensibilitatea pentru probleme ecologice a unor personalitati culturale, de a caror imagine doresc sa se foloseasca pentru a derula o campanie calomnioasa impotriva mea si a Primariei Capitalei!

Asa cum am declarat public, in repetate randuri, acest proiect urmareste RESTAURAREA acestui parc, pastrand amprenta sa istorică.

Proiectul NU propune înfiinţarea unor noi spații comerciale și nici defrișări de arbori pentru realizarea de restaurante, ci sunt prevăzute plantări noi, dar şi demontarea unor construcţii care imprimă parcului o imagine improprie. Subliniez inca o data că toate intervenţiile vor fi corelate cu statutul de monument istoric al parcului!

RESPING FERM orice zvonuri, insinuari si intoxicari ale opiniei publice care fac referire la asa-zise defrisari ale unor arbori cu valoare istorica si consider ca este injositor pentru orice om politic sa se foloseasca de oameni de valoare pe care, inducandu-i in eroare, sa-i transforme in instrumente politice!

Este ultima precizare publica pe care o fac. Cu cei care mai continua minciuna cu defrisarile si restaurantele, ma voi vedea direct la tribunal!", scrie Gabriela Firea.

Etichete: Gabriela Firea, nicuşor dan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE