Gabriela Firea investește 10 milioane de euro. Ce parc va fi reabilitatGabriela Firea va investi 10 milioane de euro în reabilitarea peisagistică a unui parc din Capitală.

firea
firea

Este vorba despre Cișmigiu, se arată într-un proiect de hotărâre care va intra miercuri pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București.

Lucrările se vor face pe o perioadă de trei ani, scrie în proiect. 

 „Refuncționalizarea modului de utilizare al parcului cu prezervarea și punerea în valoare a compozițiilor de mare calitate ale parcului cum ar fi: ansamblul Cetății, ansamblul Movilei, ansamblul Terasei trandafirlor, Rondului Roman cu terasele de meditație (…) Revitalizarea peisageră a parcului prin aplicarea unor măsuri eficiente și științifice de înlocuiri, toaletări, plantări, cu punerea în valoare reciprocă atât a vegetației cât și a ansamblurilor construite și a oglinzii de apă, element definitoriu al parcului Cișmigiu”, se arată în proiectul de hotărâre.

Etichete: Capitală, Cişmigiu, firea, parc, reabilitare

0/1 COMENTARII
Constantiniu Marcel
31 iul 12:30
+0
VOTURI
-0
Dar parcul Piata Unirii, ultracentral, linga Centrul Vechi vizitat de mii de turisti straini, cu iarba pirlita, numai smocuri si 5 copaci amariti, in locul unor platani cu care este infrumusetat bd. Unirii? Jurnalistii, toti turistii ,aia care mai sint, trec prin centrul vechi si piata unirii, nu in parculetul Cismigiu, care-l inconjori in 10 minute....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE