Gabriela Firea îşi va depune săptămâna viitoare candidatura la Primăria CapitaleiALEGERI BUCUREŞTI 2016. Gabriela Vrânceanu Firea a declarat, la TVR, că este candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Capitalei, iar săptămâna viitoare îşi va depune oficial candidatura. Confirmarea vine în contextul în care în ultimele zile au existat zvonuri în privinţa unor negocieri pentru un alt candidat din partea PSD.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Gabriela Vrânceanu Firea a precizat că zvonul a fost lansat, probabil, cu intenţia de a "acoperi" ştirea cu retragerea candidatului liberal, Ludovic Orban.

Vicepreşedintele PSD a afirmat că a primit informaţii potrivit cărora soţul său ar putea fi victima unei înscenări, dar a precizat că nu se teme, pentru că nu are nimic de ascuns şi nu există niciun motiv pentru care ar putea fi descalificată din cursa pentru Primăria Generală.

Gabriela Vrânceanu Firea a declarat că liderii PSD au avut discuţii cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi există colaborări foarte bune în teritoriu, între cele două partide, însă nu există un protocol de colaborare şi la nivel de Capitală. Principalul motiv, a explicat vicepreşedintele PSD, este acela că ALDE vrea să-şi testeze forţele politice la Bucureşti pentru a se evalua în vederea alegerilor generale din noiembrie.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Despre candidaturile la primărie ale unor persoane care au probleme cu justiţia, Gabriela Vrânceanu Firea a precizat că PSD va avea o comisie la nivel naţional care va analiza dosarele tuturor candidaţilor. Firea a subliniat însă că exist[ diferenţe între cazul Olguţei Vasilescu şi cel ale lui Marian Vanghelie sau Cristian Piedone.

„Sunt propriile lor decizii. Fiecare, până la urmă, are dreptul să îşi depună candidatura, dacă este în termenul legal, iar votul îl vor da alegătorii. N-aş pune-o pe dna Olguţa Vasilescu în aceeaşi situţie cu domnii Piedone şi Vanghelie, pentru că este o situaţie diferită", a afirmat Gabriela Firea la TVR.

În ceea ce priveste o posibilă candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea a declarat că oricine se poate înscrie în cursă şi a precizat că nu este interesată să analizeze cine intră sau iese din cursă.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Gabriela Firea

0/5 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:56
+0
VOTURI
-0
I feel that may be an ineentstirg point, it made me suppose a bit. Thanks for sparking my pondering cap. Once in a while I get such a lot in a rut that I simply feel like a record. http://wlhohmh.com [url=http://howftxfttq.com]howftxfttq[/url] [link=http://bptrfep.com]bptrfep[/link]
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
It always annoys me when people make &#b876;knowledga2le– comments about subjects and they cannot get even the most basic facts correct. Ditchingham Maltings happen to be on the northern side of the River Waveney – this positions them in Norfolk and NOT in Suffolk.
Nume*
25 Apr 22:44
+0
VOTURI
-0
Andrew,I prefer RDC over LogMeIn since RDC will compress two monitors into one, I don’t need a browser and other benefits over LogMeIn. Thanks for shn!ragiJuan http://henrdi.com [url=http://sqrimvwmr.com]sqrimvwmr[/url] [link=http://lhtreuqu.com]lhtreuqu[/link]
Nume*
25 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
Could you write about Phicsys so I can pass Science class?
Nume*
23 Apr 07:57
+0
VOTURI
-0
Now I'm like, well duh! Truly thnuafkl for your help.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE