Gabriela Firea modernizează sistemul primar de distribuție a agentului termic. Continuă lucrărilePrimăria Muncipiului Bucuresti, prin Compania Municipală Energetica București, continua cel mai amplu proiect de modernizare a sistemului primar de distribuție a agentului termic, primul de acest fel realizat in ultimii 30 de ani in Capitală, se arată într-un comunicat de presă.

termic
termic

Compania Municipală Energetica a deschis, în data de 15 iulie, primul santier pe Sos. Energeticienilor, în zona Bobocica, unde s-au înregistrat cele mai multe probleme și avarii în ultima iarna.

În acest moment, pe șantierul de la Bobocica a fost scoasă din galerii conductă veche în lungime de peste 600 de metri, iar lucrătorii Companiei Municipale Energetica București pot începe montarea noului tronson care leagă CET SUD de piața Bobocica. In total, in aceasta zona vor fi inlocuite conducte de termoficare pe o lungime de 2,2 km.

Aceste lucrări fac parte din cele 7 proiecte atribuite de către Primăria Capitalei Companiei Municipale Energetica pentru efectuarea lucrărilor de modernizare a retelei, cu o lungime totală de 63,2 km de conductă.

Concomitent cu lucrările desfășurate în șantier a fost finalizată procedura de achiziție a lotului de țeavă preizolată pe care lucrătorii CMEB S.A vor începe să o monteze pentru modernizarea sistemului ce transportă agentul termic primar de la CET Sud, către consumatorii Sistemul Centralizat de Alimentare cu Energie termică al Municipiului București.

CMEB S.A. a făcut toate demersurile pentru achiziționarea materialelor necesare demarării acestor lucrări. În acest moment, sunt semnate contracte/acorduri cadru pentru achiziția materiilor prime necesare finalizării cu succes a acestor lucrări.

Compania Municipală Energetica București folosește echipa proprie formată din aproximativ 40 de lucrători, sudori, instalatori, muncitori necalificați și operatori de utilaje, echipă coordonată de 2 ingineri cu experiență în domeniul execuției de rețele termice. Toate lucrările în șantierul Bobocica se execută cu utilaje din dotarea proprie: 3 buldoexcavatoare, 3 mini-buldoexcavatoare, 3 basculante, o macara, un autovechicul utilitar și 2 grupuri generatoare de sudură, toate acestea fiind achiziționate în cursul acestui an.

Pentru asigurarea etapei următoare, partea de montaj a conductelor, compania dispune de un contract de închiriere utilaje, prin care poate comanda utilajele necesare (macarale, cap tractor cu semiremorcă și altele).

Toată aprovizionarea cu materiale consumabile este asigurată în mod operativ, pentru a face posibil un flux continuu și rapid în etapele investiției.

Conform angajamentelor asumate de catre Primaria Capitalei, s-a demarat astfel proiectul de modernizare a 500 km de retea SACET, dintre care primii 200 de km de rețea ce vor fi modernizati cu finantare din fonduri europene, prin intermediul POIM.

Modernizarea a 63,2 km de conductă va fi realizată de Compania Municipală Energetica București, urmând ca restul să fie eșalonați pentru anii următori și realizați tot de către Primăria Capitalei.

Primăria Municipiului București realizează astfel una dintre cele mai importante investiții, ce are ca scop modenizarea celui mai mare sistem de termoficare din Romania și îmbunatatirea calitătii vieții bucurestenilor.

Ne cerem scuze locuitorilor pentru disconfortul creat în zonele în care vom interveni cu lucrări, dar îi asigurăm că facem eforturi susținute pentru a reuși să ridicăm calitatea vieții tuturor cetățenilor Capitalei.

Etichete: Compania Municipală Energetica București, firea, Primăria Muncipiului Bucuresti, sistem termic

0/3 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:20
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Vlad
05 aug 10:50
+0
VOTURI
-0
Asta este articol promotional sau cum?? Deci maretul lor plan este sa inlocuiasca 2.2 km de magistrala de incalzire, cand Bucurestiul are sute de km :)) Pai hai sa spunem cum sta situatia in mod real, Firea tocmai a taiat la rectificare 2/3 din bugetul de investitii legat de termoficare. De ce? Pt ca nu au fost capabili sa organizeze lucrarile pt anul asta. La iarna o sa fie un dezastru... ca sa nu crape tevile o sa tina apa "calda" de fapt rece, cu presiune de cativa bar in loc de zeci cat e nevoie pt o magistrala. Bineinteles asa cum se intampla de un deceniu noaptea nu o sa existe apa calda
gabriel
05 aug 09:51
+0
VOTURI
-0
DAR TOTI MUNCITORII Radet dorm pe la lucrari sau stau hopa cu curul pe borduri studiind facebook, munca si iar munca pe banii publici din impozitele bucurestenilor aroganti ....decit...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE