Gabriela Firea mută Primăria în vechiul sediu, chiar dacă lucrările nu sunt finalizatePrimarul general Gabriela Firea spune că angajaţii municipalităţii se mută anul acesta în vechiul sediu al Primăriei Capitalei, “printre schele", dacă lucrările de consolidare şi reabilitare nu sunt finalizate.

Gabriela Firea muta Primaria in vechiul sediu, chiar daca lucrarile nu sunt finalizate
Gabriela Firea mută Primăria în vechiul sediu, chiar dacă lucrările nu sunt finalizate

Gabriela Firea a declarat, la postul B1 TV, că lucrările au întârziat pentru că Primăria avea restanţe financiare la constructor şi deoarece a intrat apă în subsolul clădirii.

"Lucrările de consolidare trebuiau să fie demult terminate, de aproape doi ani. S-a făcut o recepţie parţială. Suntem în proces de finalizare a clădirii. Am avut o întâlnire cu constructorul. Mai sunt finisaje, vom face o recepţie anul acesta. Cineva mi-a sugerat că ar trebui să ne mutăm prin februarie anul viitor, dar i-am zis că o să mă mut anul acesta, printre schele. Primăria nu a făcut mai multe plăţi restante, vechea conducere nu a mai verificat stadiul lucrărilor, nu şi-a mai asumat această răspundere", a spus Gabriela Firea.

În luna iunie, Gabriela Firea spunea că, din octombrie, angajaţii municipalităţii ar putea reveni la vechiul sediu, de pe bulevardul Regina Elisabeta, care a început să fie modernizat şi consolidat în urmă cu şase ani.

Firea preciza că Primăria Capitalei nu va prelungi contractul de închiriere a actualului sediu din Splaiul Independenţei, pentru că sunt costuri de 280.000 de euro pe lună, prea mari pentru bucureşteni, şi deja există un debit, deoarece chiria nu a mai fost achitată în ultimele cinci luni.

Etichete: Gabriela Firea, Primăria Capitalei, sediu Primăria Capitalei

0/3 COMENTARII
Cris
11 Nov 15:34
+0
VOTURI
-0
Gaby Firea e moldoveanca nebuna! Trebuie lasati oamenii aia sa termine lucrarea ca se lucreaza la finisaje interioare iarna. Sa se mute cand termina. Chiar daca e inceputa lucrarea pe timpul lui Burebista, trebuie terminata.
Unu
11 Nov 14:11
+0
VOTURI
-0
3,4 milioane pe an + inca 3,4 milioane pe an pentru reabilitarea cladirii vechi (am inteles ca s-au cheltuit peste 15,1 milioane pana in acest moment) Euro normal. Un mizilic pentru bucuresteni. Avem Casa Poporului - uriasa cu camere spatioase cu locuri de parcare; cu adaposturi anti-atomice; cea mai rezistenta cladire din tara, dar nu e buna! ca e a noastra deja. Cat putea costa sa amenajeze cateva incaperi pentru a deservi Primaria? Probabil pana in 10 milioane de Euro, dar nu se vrea. Idiotii platesc taxe, smenarii primesc comisioane.
aaa
11 Nov 11:51
+0
VOTURI
-0
Pai nu zicea Dr. Suspendescu ca chiria costa doar 40.000 euro pe luna cand s-a mutat acolo? Acum aflam pretul real platit in tot acest timp?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE