Gabriela Firea: Nicuşor Dan este cel mai absent consilier generalGabriela Firea a declarat, duminică seară, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că liderul USR Nicuşor Dan este ”cel mai absent consilier general”, iar ea nu înţelege cum poate acesta să salveze o instituţie, un oraş sau o ţară chiulind şi boicotând toate proiectele bune pentru Bucureşti.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Dacă nu ar fi de plâns ar fi chiar de râs cine doreşte să organizeze un referendum pentru suspendarea mea, exact omul care a venit cu maxime garanţii că salvează Bucureştiul şi de fapt nu a făcut altceva în cinci luni de zile decât să saboteze Capitala. În primul rând, este cel mai absent - dacă poate fi formulată o astfel de sintagmă - consilier general. Nu ştiu cum poate să salveze o instituţie, un oraş sau o ţară, chiulind de la dezbateri, chiulind de la propunerile care se fac în Consiliul General, iar prin colegii domniei sale să boicoteze toate proiectele bune pentru Capitală. Oricum, este un grup politic care lipseşte în cam jumătate din timp. Din cei 15 consilieri generali, dacă vin 7-8, maxim 9 la şedinţe. În schimb, din această absenţă, eu înţeleg că de fapt stau mai mult pe Facebook şi spun lucruri total neadevărate", a afirmat Gabriela Firea.

Ea a susţinut că toate acuzaţiile pe care i le-a adus Nicuşor Dan sunt "minciuni sfruntate" şi a menţionat că îşi va lua "toate măsurile" pentru a restabili adevărul.

"Un ONG sponsorizat din afara ţării, care a minţit bucureştenii că vrea să îi salveze, acum nu participă cu nimic la mai binele bucureştenilor şi păcăleşte România că vrea să salveze ţara nu are cum să câştige niciodată în faţa unui om sau unor oameni, unei echipe care munceşte de dimineaţă până noaptea în folosul bucureştenilor şi al românilor", a mai declarat primarul general.

Firea a enumerat şi proiectele "boicotate" de USR în CGMB: programul prin care să se cumpere prin SEAP aparatură prin care să fie modernizate spitalele şi cabinetele medicale şcolare, consolidarea clădirilor cu risc seismic, acordarea unei burse de 500 de lei pentru studenţii care stau în gazdă la persoane vârstnice pe care le ajută sau care dau meditaţii, sprijinirea micilor antreprenori.

"În chestiunea RADET se dorea să fie temă de campanie ca din două în două zile să fim ameninţaţi tot cei care locuim în Bucureşti că nu se mai livrează apă caldă şi căldură. Am demontat acest plan diabolic şi RADET a intrat în procedură de insolvenţă ca o garanţie că se va aproba un plan de restructurare a acestei companii într-un termen rezonabil", a adăugat ea.

"Atâta nepricepere şi rea voinţă ca la domnul Nicuşor Dan eu nu am văzut", a mai declarat Gabriela Firea.

CITEŞTE ŞI Nicuşor Dan: Luăm în calcul convocarea unui referendum pentru demiterea Gabrielei Firea

Etichete: Gabriela Firea, nicuşor dan

0/6 COMENTARII
vlad
29 Nov 10:26
+0
VOTURI
-0
Hm, ok, dar cand se face un articol din asta nu e normal sa apara si celalalt punct de vedere??? Din ce am vazut eu Nicusor Dan a declarat ca pur si simplu nu mai poate participa la sedintele consiliului. El nu mai este membru USB, ca sa poata candida a trecut in USR. Lucrul asta s-a intamplat pentru ca PSD a facut contestatiile alea nenumarate la BEC pentru toate chichitele la care s-au gandit. Pe chestia asta USB nu s-a putut transforma in USR si toti membrii USB care candideaza au schimbat partidul. Cred ca Nicusor Dan este singurul care chiar este si consilier local...

Oricum, nu ca mi-ar pasa prea mult, dar faceti articole serioase. Nu reveniti iarasi la perioada in care aveai saptamanal un articol laudativ pentru Ontanu
PCG
28 Nov 18:01
+0
VOTURI
-0
@Andrei, nu ca Bucurestiul nu ar vea probleme sau ca Firea nu ar fi o tata si atat, dar unde Bucurestiul "e votat in fiecare an cel mai mizerabil si cel mai urat oras din Europa de catre turisti"?
Dana
28 Nov 17:03
+0
VOTURI
-0
„În primul rând, este cel mai absent - dacă poate fi formulată o astfel de sintagmă - consilier general.”

De curiozitate, unde pot găsi și eu o listă cu prezența la ședințe a tuturor consilierilor? Ar fi interesant de văzut cine vine și cine nu vine la aceste ședințe. Și după aia putem da și calificative de „cel mai absent”/„cel mai prezent” consilier...
Andrei
28 Nov 16:36
+0
VOTURI
-0
Asta in loc sa faca ceva in orasul asta care e votat in fiecare an cel mai mizerabil si cel mai urat oras din Europa de catre turisti, sta sa faca politica.Ma doare sa o spun dar noi romanii sunt cei mai salbatici, suntem animale.
Fii Rea!
28 Nov 13:13
+0
VOTURI
-0
Consiliul Bucuresti are urmatoarea componenta: PSD+UNPR - 24, USB - 15, PNL - 8, ALDE - 4 si PMP - 4.
Chiar daca toti consilierii USB ar lipsi, PSD tot are majoritate in CGMB, deci despre ce vorbim aici? Cum poti spune ca 15 oameni iti blocheaza proiectele pe care ti le sprijina alti 24 (plus inca 4 din ALDE)?
Dar ar fi interesant daca dna primar ar da si lista proiectelor pe care n-a putut sa le porneasca din cauza consilierilor USB. Asa, sa vorbim pe fapte concrete, nu pe povesti de prompter...
geox
28 Nov 12:33
+0
VOTURI
-0
Poate ne spune si noua cate acte importante a semnat decand este primar
PS de exemplu PUZURI

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE