Gabriela Firea, noi măsuri pentru deblocarea traficului în BucureştiGabriela Firea a anunţat măsuri de fluidizare a traficului în Capitală care urmează să fie discutate la următoarea şedinţă a CGMB. În acest sens, Firea a anunţat, după un Comandament pe probleme de trafic, că va cere din nou Guvernului transferul centurii ocolitoare a Capitalei de la CNAIR la Primăria Capitalei. De asemenea, Firea a anunţat că a cerut si Parlamentului să aprobe un proiect de lege care să permită autobuzelor să circule legal pe liniile de tramvai, aceasta fiind o altă măsură care ar ajuta la deblocarea traficului. Mai mult, Firea a mai anunţat că a cerut Ministerului Transporturilor, respectiv CFR, o solicitare astfel încât la trecerile la nivel cu calea ferată din zona Andronache şi Petricani să nu se mai formeze blocaje în orele de vârf, când şoferii aşteaptă la barieră şi câte 30 - 40 de minute.

Trafic Bucuresti
Trafic Bucureşti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, într-o conferință de presă la sediul primăriei, că centura ocolitoare a Bucureștiului este "o fata morgana" și că a decis ca la prima ședință de Consiliu General să supună dezbaterii și aprobării o solicitare către Guvernul Ludovic Orban pentru "transferul centurii ocolitoare de la CNAIR la municipalitate".

"Constat cu parere de rau ca obiectivul major care ajuta la trafic, centura ocolitoare a Bucureştiului ramane "Fata Morgana". Nu s-a transferat la primarie, dar nici ritmul nu a crescut. De aceea am discutat cu toti colegii si am decis la prima sedinţă sa dezbatem şi sa solicitam inca o data noului Guvern transferul Centurii ocolitoare la PMB ca noi suntem primii interesati de acest obiectiv si sa ajutam cetatenii in trafic. În acest moment, pentru parcurgerea Bucurestiului de la nord la sud sau de la est la vest trebuie sa trecem prin mijlocul orasului, de aici aglomeratia si poluarea", a declarat Gabriela Firea, care şi-a exprimat speranţa că va primi un răspuns pozitiv în partea Executivului. "Speranta moare ultima", a completat edilul.

De asemenea, primarul Gabriela Firea a declarat că solicită Parlamentului "să vină în sprijinul bucurestenilor şi al cetatenilor care vin des in Capitala si sa aprobe modificările legsilative propuse la Codul rutier" astfel încât linia de tramvai sa fie linie unica şi toate autobuzele sa circule pe linia de tramvai", acolo unde e permis acest lucru, unde linia de tramvai nu e supraînălţată. Potrivit acesteia, în toată Europa e permis ca autobuzul să poată circula pe linia de tramvai.

"Am făcut multe demersuri, am discutat cu toate grupele, răspunsul a fost pozitiv. Speram sa avem succes şi de la inceputul anului viitor autobuze STB sa circule legal pe linia de tramvai. Va fi resimtit in trafic", a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea cere din nou Guvernului trecerea Centurii Capitalei la PMB
Primarul Capitalei a vorbit şi despre problemele cu trecerile la nivel cu calea ferată de la intrarea în Bucureşti unde la ore de vârf când lumea iese de la muncă se formează ambuteiaje. Gabriela Firea a dat exemplu trecerile la nivel cu calea ferată din Voluntari, de la Andronache şi Petricani, unde " politia a facut monitorizari, bariele stau si cate juma de ora in zone de mare interes, cu circ intensa".

"Am transmis o solicitare catre Ministerul Transporturilor, CFR, să ajungem la o intelegere amiabilă, să nu se mai lase bariera de la Andronache şi Petricani la nivel cu trecerea cu calea ferata în ore de varf, începând cu 6.30 şi finalul programului, cand se iese la birou, între 17-19.30. Politia a facut monitorizari, bariele stau si cate jumatate de ora in zone de mare interes, cu circ intensa.

Etichete: firea, Gabriela Firea, trafic

0/7 COMENTARII
Nume*
15 apr 08:28
+0
VOTURI
-0
Hilda gratis frakt og retur* – kjøp drakter og
fanartikler til barn på nett – velkommen til juventus
turin goalkeeper - keeperdrakt - black/white {.
Caryn
Nume*
14 apr 09:33
+0
VOTURI
-0
Summer köp bayern munchen thomas müller tröjor på nätet,
köpa hemma/borta/tredje bayern munchen 2020 tröja män med snabb leverans och bästa service {.
Trace
Nume*
13 apr 16:41
+0
VOTURI
-0
Chloe adidas manchester united hjemmedrakt 19 barn (dw4138)manchester united hjemmedrakt 19 barn { (dw4138) mufc
sin hjemmedrakt for barn Nicol
Nume*
13 apr 04:05
+0
VOTURI
-0
Bernadine real madrid tröjor, sveriges största urval av fobollströjor matchtröjor knutna till klubbar och landslag, fotbollsskor fodboldtrøjer
børn, löparskor och sportskor till marknadens
bästa ZSSKa
Nume*
10 mar 04:12
+0
VOTURI
-0
Neal scopri uomo kit & maglie su nike Nuova Magie Calcio.comconsegna e resi gratuitichelsea fc stadium fourth maglia da
calcio a manica lunga - uomochelsea fc stadium BessB
Nume*
12 ian 03:04
+0
VOTURI
-0
Alison sei un appassionato di calcio? maglia demarku parma-brescia 2020 - ac parmenseasta maglia calhanoglu
indossata milan-sassuolo Maglia Milan Bambini Poco Prezzo, 120° anniasta DeonC
Nume*
23 dec 22:13
+0
VOTURI
-0
Great post. I used to be checking continuously this blog and I am impressed!
Very helpful information particularly the remaining phase :) I
care for such info much. I used to be looking for this certain info for
a very lengthy time. Thank you and best of luck.

Liverpool Trikot Kinder

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h