Gabriela Firea, premiată Business Woman of the YearGabriela Firea a primit marți premiul Business Woman of the Year în cadrul Galei Business Woman 2016.

Gabriela Firea, premiata Business Woman of the Year
Gabriela Firea, premiată Business Woman of the Year

"Sunt extrem de critică cu propria activitate și cu propria persoană și sunt convinsă că și dumneavoastră sunteți cei mai exigenți observatori ai propriei persoane și, de asemenea, ați și ajuns la anumite performanțe și de aceea și viitorul sunt convinsă că vă este deschis în față, cu o lumină puternică, o lumină frumoasă, care vine din interiorul dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru aceste aprecieri, care mă responsabilizează, nu mă determină să fiu îngâmfată sau să fiu arogantă", a spus Gabriela Firea.

Ea a fost premiată în urma unui proces de jurizare la care au participat importanți antreprenori și CEO din țară, care au votat cele mai de succes femei de carieră ale anului.

"Cred că important este să prioritizăm ceea ce facem în viața noastră și să acordăm atenție și calitate timpului dedicat celor dragi, prietenilor, familiei pe care ne-o clădim, pentru că atunci vom fi cu siguranță mult mai la înălțime și în domeniul profesional. Cred că cele două trebuie extrem de bine echilibrate și, de fapt, aceasta este adevărata artă a succesului: să poți să fii fericit în interior, astfel încât să poți să fii un om care mobilizează, un om care inspiră, un om care dă aripi celorlalți din jur și care degajă o energie pozitivă și nu una distructivă", a adăugat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Etichete: Business Woman of the Year, Gabriela Firea

0/1 COMENTARII
vlad
24 Nov 10:43
+0
VOTURI
-0
Cum poate sa fie Business Woman?? Cand ea este angajat public?? E o contradictie aici, cum sa faca afaceri??? Ori este titlul premiului gresit, ori pur si simplu nu le pasa si e un premiu ca atatea altele, dat de ei pt ei, o forma fara fond

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE