Gabriela Firea, prima reacţie la dezastrulul de după ninsoare: Noi am fost cu toții în prizăVremea rea și blocajele din trafic nu i-au scos din sărite numai pe bucureșteni. Primarul Capitalei, Gabirela Firea, a declarat, în cadrul Comandamentului de iarnă că instituțiile din subordine merită nota șapte la capitolul intervenții pentru vreme rea, precizând că „puteau acționa mai bine".

Gabriela Firea
Gabriela Firea

„Noi am fost cu toții în priză: primarul general, primarii de sectoare, directorii de instituții subordonate, chiar și companiile de salubritate, care organizează deszăpezirea. Mi-au spus cu toții că vor acționa la maximum de capacitate, dar nu pot să spun că sunt mulțumită. Nota șapte. Bine că nu e patru. Probabil cetățenii ne dau cinci. Nu putem să spunem că nu s-a făcut nimic. S-a făcut, dar se putea mai bine", a spus Firea.

În prezent, în București acționează 305 utilaje și 1.025 de operatori manuali, conform edilului.

În noaptea de miercuri spre joi, pe străzile din Capitală, au fost prezente 374 de utilaje și 471 de operatori.

Etichete: dezastru, firea, ninsoare, pmb

0/4 COMENTARII
mediga
08 feb 21:49
+0
VOTURI
-0
Au fost cu totii in aceeasi priza? Atunci ar fi explicabil de ce nu s-a vazut sa fi facut primariile ceva and a cazut zapada...ei toti, erau prea inghesuiti in priza aia ca sa mai poata face vreo miscare. Vai de steaua ei de priza si de primarie...scoate fireo, toate prizele din cladire ca din cauza lor n-ati dat voi zapada pana la ora 6:30 dimineata, nici de pe trotuare, nici din statii si evident nici de pe carosabil...de printre blocuri nici nu mai amintesc c-o sa ziceti ca-i bagatela
CCC
07 feb 06:41
+0
VOTURI
-0
CRED CA AU NIMERIT SINGURA PRIZA RAMASA NEALIMENTATA IN URMA RECENTEI RENOVARI A PRIMARIEI. ALTFEL AM FI AVUT ALEGERI ANTICIPATE LA PRIMARIA CAPITALEI.
Maximus
06 feb 19:13
+0
VOTURI
-0
D-na Firea este experta in mesaje cu cifre care nu spun nimic. Nu ne intereseaza cate utilaje, operatori si tone de materiale sunt folosite ci rezultatul.
nuio
06 feb 16:01
+0
VOTURI
-0
Adevarul e ca a fost si ceva total neasteptat si nemaivazut pana acuma... Cum sa ninga iarna? Evident nimeni nu se astepta! Dar, acum ca valul de frig a trecut, zapada deja se topeste, incep si autoritatile SA SE PREGATEASCA: infiinteaza "comandament de iarna", se gandesc ce masuri sa ia etc.
Putin ciudat (sau nu, ca asa e la noi) dar acum o luna sau mai mult, abea batea putin vant si deja iesisera camioanele de deszapezire "la actiune"! Le-am vazut in intersectii, cu girofarurile pornite, gata de "interventie"! Nu era nici un singur fulg de zapada, dar ei erau cu antiderapant, cu pluguri etc. Asteptau... vara probabil!!
Unde or fi aceste utilaje de nu au mai intervenit tocmai cand a fost nevoie?! Sau ar trebui sa intelegem ca ...au consumat si benzina si materialul antiderapant atunci cand doar batea vantul, iar acum cand a nins, au ramas "pe zero"?! (ca ar fi in stare si au mai facut asa si in alti ani)
Le doresc domnilor primari sa fie tare atenti si sa nu se curenteze - atunci cand mai se baga "in priza"! :-)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE