Gabriela Firea reacționează. Anunț despre ridicarea mașinilor: Nu ne vom transforma în hingheri



Gbariela Furea a reacționat în urma adoptării proiectului privind ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. Aceasta spune că angajații PMB nu se vor transforma în hingheri de mașini.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Edilul a vorbit și despre rectificarea bugetară.

„În ceea ce privește rectificarea, aceasta a ținut cont de alcătuirea bugetului de stat, care a fost diminuat de către Ministerul Finanțelor cu 25 de procente, prin urmare cheltuielile PMB au trebuit să fie reduse, și să se realizeze o prioritizare a cheltuielilor. Sub nicio formă nu s-au făcut tăieri. Dimpotrivă, bugetul sănătății crește cu 50 de milioane de lei, și sunt și alte creșteri. A trebuit să prioritizăm cheltuielile pentru alte instituții”, a declarat, miercuri, primarul general, Gabriela Firea, înainte de începerea ședinței CGMB.

Potrivit edilului, bugetul Capitalei este finanțat în proporție de 92% din impozitul pe venit.

„Bugetul Capitalei este alimentat 92 la sută din impozitul pe venit, prin urmare nu facem altceva decât să cerem MF suma cuvenită (...) Suma din acest an să nu fie mai mică decât cea de anul trecut. Nu s-au pus în pericol serviciile publice pentru cetățeni. În școli facem investiții pe măsura cererilor care vin de la sectoare”, mai susține Gabriela Firea.

Primarul general a mai declarat că angajații PMB nu se vor transforma în hingheri de mașini, făcând referire la un proiect aflat pe ordinea de zi care prevede ridicarea mașinilor parcate neregulamentar.

„Nu ne propunem să ne transformăm în hingherii de mașini ai Capitalei. Nu vom vâna cetățenii, este vorba de un proiect în sensul deblocării căilor de acces, precum intrarea în școli, spitale sau mijloace de transport în comun, pe calea de tramvai sau în fața unui troleibuz. În ceea ce privește autoturismele parcate neregulamentar, dar care blochează căi de acces, se va gândi un sistem de sancționare diferit, împreună cu Brigada Rutieră, care va fi anunțat ulterior”, a mai declarat Gabriela Firea.

Etichete: Gabriela Firea, hingheri, maşini, proiect, ridicare

0/1 COMENTARII
mihai
27 iun 10:48
+0
VOTURI
-0
Deci daca nu blocheaza accesul in spitale si scoli, masinile nu vor fi ridicate. Cu alte cuvinte, sute de mii de masini vor putea fi parcate neregulamentar in continuare. Legea se aplica selectiv la romani, asta e, mai trebuie sa treaca 20 de ani pana cand ne vom civiliza. Viziunea PMB legata de reglementarea parcarii este demna de "Las Fierbinti"

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE