Gabriela Firea: Regret că Liviu Dragnea nu este premierul RomânieiPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că regretă în continuare că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu este prim-ministru al României, întrucât el era "cel mai îndreptăţit” şi "cel mai legitim”.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Eu continui să regret că domnul preşedinte Liviu Dragnea nu este premierul României, pentru că el era cel mai îndreptăţit şi cel mai legitim să fie prim-ministru, pentru că a realizat programul de guvernare care va face ca românii să trăiască mai bine în ţara lor", a declarat Gabriela Firea.

Edilul Capitalei a subliniat că se bucură, totuşi, că a fost acceptată a doua variantă propusă de PSD-ALDE, chiar dacă asta s-a făcut "pe furiş", printr-un comunicat de presă.

"Mă bucur că în sfârşit, chiar dacă aşa, pe furiş, s-a anunţat că s-a acceptat varianta a doua propusă de PSD şi ALDE în persoana lui Sorin Grindeanu", a mai precizat primarul Capitalei.

Firea a spus că Sorin Grindeanu este un "tânăr politician competent, onest, curajos să ia toate măsurile prevăzute în programul nostru de guvernare".

Etichete: Gabriela Firea, Liviu Dragnea, premierul romaniei, Sorin Grindeanu

0/1 COMENTARII
General Katana
05 ian 12:40
+0
VOTURI
-0
Pupincuristi pana la capat si mafioti de asemenea. La cosa nostra trebuie sa ne sustinem pana la sfarsit !
Firea, hoata naibii cu cine te-a pus pe tine acolo sa ne jupoi precum cei de dinaintea voastra !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE