Gabriela Firea: Retragerea mea din cursa pentru Capitală este o știre falsăALEGERI BUCUREŞTI 2016. Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria București, dezminte zvonurile potrivit cărora s-ar retrage din cursă.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Sunt convinsă că anumite persoane au creat o știre falsă privind retragerea mea. Este o știre falsă. De altfel, domnul președinte Dragnea a spus azi că nu s-a problema retragerii candidaturii mele. Retragerea mea din cursă este o știre falsă (...) Corespund criteriilor de integritate ale partidului", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Candidatul PSD a clarificat astfel informațiile apărute în presă, privind posibila retragere din cursă și înlocuirea sa cu Călin Popescu Tăriceanu.

"Nu a fost chiar nicio discuție (despre retragere - n.r.). Ne-am mirat și noi. A apărut probabil, pentru a acoperi informația cu privire la candidatul PNL", a completat senatorul Firea. De asemenea, în ce privește susținerea sa pentru Primăria Capitalei, Firea a asigurat că are suportul președintelui PSD și al colegilor din BPN.

"Președintele Liviu Dragnea și toți colegii din BPN mă susțin", a spus Gabriela Firea.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Senatoarea a anunțat că săptămâna viitoare își va lansa toate proiectele pentru București.

"Transportul public este prioritatea zero în București", a exemplificat Gabriela Firea, președinte interimar PSD București.

În ce privește retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primăria Capitalei, din partea PNL, Firea a spus că regretă ce i se întâmplă, făcând referire la chemarea sa la DNA.

"Îmi pare rău pentru ce i se întâmplă în aceste momente. Îl cunosc de foarte mulți ani, l-am avut invitat când eram jurnalist, acum am colaborat în Parlament. (...) Dar am văzut că PNL s-a reorientat către alt candidat", a adăugat aceasta.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Gabriela Firea, gabriela firmea candidata psd, Primăria Capitalei, zvonuri gabriela firea

0/2 COMENTARII
pacat
13 Apr 10:06
+0
VOTURI
-0
oricum n-am sa te votez nici intr-o mie de ani. Altceva decat mahalagisme stii sa faci?
Vasile
13 Apr 09:54
+0
VOTURI
-0
Hai ca face 2 copii si trece mandatul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h