Gabriela Firea s-a plimbat cu tramvaiul 41 care circulă alternativ. "Sunt un om de cuvânt"Primarul general, Gabriela Firea, s-a plimbat personal cu tramvaiul 41 care şi-a reluat circulaţia parţial deocamdată, în zona Virtuţii. Edilul a precizat "Sunt un om de cuvânt și demonstrăm, încă o dată, că respectăm termenele impuse și că finalizăm lucrările de investiții în cel mai scurt timp!". Testul adevărat privind calitatea traficului pe ruta tramvaiului 41 va fi dat după începerea anului şcolar, pe 9 septembrie. 

Gabriela Firea s-a plimbat cu tramvaiul 41 care circula alternativ. "Sunt un om de cuvant"
Gabriela Firea s-a plimbat cu tramvaiul 41 care circulă alternativ. "Sunt un om de cuvânt"

Circulația tramvaiului 41 a fost reluată, după o suspendare de aproximativ două luni, pentru realizarea unor lucrări la pasajele Ciurel și Grant.

„Așa cum am promis, s-a reluat circulația tramvaiului 41, înainte de începerea noului an școlar! Sunt un om de cuvânt și demonstrăm, încă o dată, că respectăm termenele impuse și că finalizăm lucrările de investiții în cel mai scurt timp! După o suspendare de aproximativ două luni, timp în care s-au realizat o serie de lucrări absolut necesare la pasajele Ciurel și Grant, linia de tramvai 41 – care asigură transportul călătorilor între cartierul Ghencea și nordul Capitalei, și-a reluat activitatea din data de 31 august. De asemenea, am solicitat mărirea capacității de transport în zonă, astfel încât, după începerea școlii, să existe pe traseu suficiente mijloace de transport în comun pentru bucureșteni", a transmis primarul general Gabriela Firea, citată în comunicatul PMB.

Astfel, tramvaiele liniei 41 şi-au reluat circulația între terminalele „Piața Presei Libere" și „Ghencea" pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Alexandru Averescu, Str. Turda, pasajul Grant, Şos. Crângaşi, Str. Virtuţii, Str. Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Pe pasajul Grant, tramvaiele circulă alternativ în ambele sensuri pe firul de circulaţie dinspre Şos. Virtuţii spre Str.Turda.

Primăria Capitalei mai spune că Societatea de Transport București (STB SA) a mărit capacitatea de transport cu cinci tramvaie pe relația Ghencea – Piața Presei Libere, menținând un număr suficient de autobuze pe liniile navetă 641, 642 și 643.

„STB SA menţine în continuare liniile navetă de autobuz 641 și 642 pentru preluarea călătorilor și, în plus, a înfiinţat o nouă linie navetă de autobuze, 643, care funcţionează între terminalele „Ghencea" și „Lujerului", pe Bd. Ghencea, Str. Braşov, Str. Lujerului, cu întoarcere în rondul situat înainte de intersecţia cu Bd. Iuliu Maniu. Pe acest traseu autobuzele opresc comun cu cele ale liniei 641, precum şi în staţiile terminale „Lujerului" amplasate pe Str. Lujerului înainte şi după rond", se precizează în comunicatul PMB.

În aceste condiții - arată sursa citată - „intervalul de succedare între două tramvaie consecutive poate fi menținut la 3-4 minute la orele de vârf, față de 2-3 minute cât era intervalul înainte de suspendarea liniei".

„În plus, STB SA monitorizează permanent fluxurile de călători în zona deservită de această linie importantă și propune forurilor decizionale, în mod operativ, modificări ale capacității de transport, în funcție de cerere", mai precizează PMB.

Etichete: circulaţie tramvai 41, Gabriela Firea, reluare ciculatie tramvai 41, tramvai 41

0/3 COMENTARII
piticu agresiv
07 sep 07:44
+0
VOTURI
-0
Daca tot le-au oprit trebuiau sa indrepte si sinele ca abia mai stau tramvaiele pe ele. Sunt portiuni in care te leagana ca pe barca. Doar au vopsit parapetii si statiile.
Allison Howarts
04 sep 20:26
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Vlad
04 sep 11:37
+0
VOTURI
-0
E om de cuvant?? Ia cautati nene declaratiile. Linia trebuia suspendata fix o luna, a fost doua. Bineinteles lucrarile la Ciurel nu sunt gata, caile de acces inca au blocaje. Apoi la podul Grant lucreaza de 3 luni pe un sens... nu au terminat, oricum nici nu stiu ce fac. Si acum ca au dat drumul la 41 s-au apucat sa refaca statiile de tramvai :))). Cat de penibila e situatia asta??

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h