Gabriela Firea, semnal de alarmă: Anunțul lui Iohannis a crescut traficul în CapitalăGabriela Firea încearcă să tragă un semnal de alarmă printr-un mesaj postat pe o rețea socială, cu privire la faptul că în urma anunțului președintelui Klaus Iohannis în legătură cu relaxarea măsurilor, traficul din Capitală a crescut semnificativ.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"#ImpreunaVomReusi #stamacasa

Urmare a anunțului făcut zilele trecute de autorități în legătură cu relaxarea restricțiilor de circulație după data de 15 mai, în traficul bucureștean se constată o creștere vizibilă a numărului de vehicule care se deplasează prin oraș.

Am evaluat, în cursul zilei de ieri, la Centrul de Monitorizare a Traficului din cadrul Primăriei Capitalei, împreună cu directorul Poliției Locale și cu directorul executiv al Direcției Transporturi, această situație, precum și modul în care transportul public de suprafață a fost adaptat condițiilor de criză.

deszapezire transalpina
Deszăpezire în forţă pe Transalpina. În unele zone, stratul de zăpadă depăşeşte doi metri (Video)
Înțeleg pe deplin nerăbdarea oamenilor după atâtea zile de izolare și restricții, dar trebuie să fim conștienți cu toții că nerespectarea strictă a măsurilor impuse de autorități poate zădărnici aceste eforturi considerabile. De aceea, le recomand tuturor bucureștenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante și să respecte regulile de igienă și de distanțare socială", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Etichete: facebook, Gabriela Firea, iohannis, mesaj, semnal de alarma, trafic

0/1 COMENTARII
Vlad Tepes
04 mai 16:33
+0
VOTURI
-0
Te-ai mutat la politia de circulatie ?
Si ce daca circula mai multe masini , le dai tu benzina ?
Daca nu sint mai mult de trei persoane in masina, ce te aia grija !!!
Esti sluga lui vela, iohaniss sau lucovid orban ?
Fetito, ai grija ca ai depasit de mult limita si, fiindca declari singura ca nu-ti poti asuma raspunderea de a lua anumite masuri, ar fi bine sa pleci !
Pleaca pentru a nu deconta tu toata factura !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE