Gabriela Firea: Stop acestui exod de rable în CapitalăPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni că intenționează să pună "stop" mașinilor vechi din Capitală, pentru că acestea afectează nu numai circulația, ci și poluează aerul pe care îl respiră bucureștenii, cu consecințe grave asupra sănătății.

Trafic Bucuresti
Trafic Bucureşti

"Trăim într-un oraș aglomerat, cu foarte multe mașini. De la începutul anului și până în prezent, avem peste 100.000 de mașini second hand înmatriculate în Capitală. Rablele Europei au ajuns la noi, la București. Suntem într-o colaborare continuă și într-un dialog cu doamna viceprim-ministru, cu doamna ministru al Mediului, pentru identificarea unor soluții, astfel încât să punem un stop acestui exod de rable în Capitală, pentru că ele nu afectează doar circulația, ci afectează grav și starea noastră de sănătate, mediul ambiant, pentru că creează poluare și nu cred că este de dorit", a afirmat Firea, la comandamentul de iarnă.

Ea a adăugat că degeaba cumpără municipalitatea 400 de autobuze Euro 6, 100 de autobuze electrice, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze, dacă în continuare sunt acceptate în Capitală autoturisme personale foarte vechi.

Etichete: Bucureşti, firea, Gabriela Firea, rable bucuresti, rble

0/9 COMENTARII
tuterKew
01 mar 21:27
+0
VOTURI
-0
Сейчас телефон есть у каждого! А вы знаете, что возможно скачать Tutu App, в котором есть тысячи бесплатных приложений и игр для Android и iOS? Игры вроде Pokemon Go, Clash of Clans и другие доступны бесплатно! Детали на сайте tutuap.ru. Скачивайте ТутуАпп и наслаждайтесь свободой!
caine
04 dec 11:05
+0
VOTURI
-0
exod inseamna ca pleaca masini, nu ca vin. eu asa stiam!
Igorrot
02 dec 13:04
+0
VOTURI
-0
Осень гряь на земле
Если вы хотите чистоты в офисе используйте мешки для мусора,
по доступной цене качественные мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
01 dec 22:10
+0
VOTURI
-0
Ненастье глина на обуви
Заходите на предприятие одеваете бахилы и все чисто,
не дорогие крепкие бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ
LUCRU LA DOMICILIU
28 nov 18:01
+0
VOTURI
-0
Oferta noua lucru online exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
rio
28 nov 13:01
+0
VOTURI
-0
Apropo de rable, eu zic sa nu exageram, sunt multe masini destul de noi... Masini mai vechi gasesti in orice tara din zona, din Cehia pana aici, nu doar la noi. Ba chiar pot sa zic ca atatea limuzine si X5-uri ca la noi nu prea am mai vazut pana spre Germania. Desi sa lasam gargara. Puneti mana si faceti infrastructura, centuri, transport in comun, si apoi mai vorbim.
rio
28 nov 12:57
+0
VOTURI
-0
"degeaba cumpără municipalitatea 400 de autobuze Euro 6, 100 de autobuze electrice, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze, dacă în continuare sunt acceptate în Capitală autoturisme personale foarte vechi"

Dar invers nu merge? Degeaba se renunta la autoturisme personale daca municipalitatea nu cumpara autobuze, tramvaie, troleibuze. Daca in metrou abia mai ai loc la ore de varf. Daca nu ai piste de biciclete si benzi de autobuz.
Eugen
28 nov 12:29
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
declaratii si doar atat
28 nov 08:53
+0
VOTURI
-0
De cand a venit a finantat in principal concerte si decoratiuni de paste si craciun, nici un proiect serios pentru infrastructura, educatie, cultura sau sanatate. Acum pretinde ca rezolva problema masinilor si a poluarii orasului. Nici un metru de pista de bicicleta construit, masini parcate pe trotuare si treceri pietoni peste tot, am ajuns de rasul europei. Normal ca nu se mai poate circula cu masina, daca tot traficul ce ar trebui preluat de inelul circular din jurul orasului trece prin centru... daca nu exista alternative piste de bicicleta, transport in comun benzi speciale, metrou de tip s-bahn circular in jurul orasului pe liniile de tren integrat cu sistemul garilor. Sunt proiecte ce se puteau face incet incet in atatia ani. Dar s-a mers pe ideea autovehiculelor, nicaieri in zone europeene nu se merge pe ideea masinii individuale ci se insista pe transportul in comun.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE