Gabriela Firea: Sunt ameninţată, urmărită şi îmi sunt ascultate telefoanelePrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică seară, la România TV, că în ultima perioadă a primit ameninţări pe e-mail sau pe reţelele de socializare, că este urmărită în trafic şi că îi sunt ascultate telefoanele, ea susţinând că a deranjat "grupurile de interese care ani de zile au câştigat zeci de milioane de euro din contractele cu Primăria Generală".

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Declaraţiile mele au deranjat foarte mult. Declaraţiile ca declaraţiile, dar faptele mele de la Primăria Capitalei au deranjat grupurile de interese care ani de zile au câştigat milioane, zeci de milioane de euro, în urma contractelor pe care le-au semnat cu Primăria Generală a Capitalei, contracte care acum, în mod evident, sunt puse în pericol, pentru că nu intenţionez să fac rabat, nu intenţionez să fac compromisuri şi să perpetuez acest stil de a face risipă din banii publici şi de a toca acel aproape un miliard de euro - banii bucureştenilor - pentru afaceri care nu se simt în creşterea calităţii vieţii bucureştenilor", a afirmat primarul Capitalei.

Firea a spus că a constatat că de câte ori solicita informaţii despre un contract în derulare, la câteva zile simţea maşini care o urmăreau în trafic, susţinând că a primit ameninţări pe e-mail şi pe reţelele de socializare, pe contul privat.

"Am primit sugestii din partea unor persoane aşa-zis binevoitoare care îmi transmiteau să o las mai moale că sunt anumite afaceri care trebuie să continue chiar dacă ele nu aduc plus valoare", a menţionat Firea.

Ea a mai susţinut că îi este ascultat telefonul, precizând că acest lucru îl fac "grupuri şi cercuri de interese private".

"Am avut o conversaţie telefonică cu o colegă de partid, la un moment dat această discuţie s-a întrerupt, iar eu auzeam ce discutasem cu doamna respectivă cu câteva minute înainte. Nu-mi venea să cred că pur şi simplu ascult înregistrarea propriei noastre convorbiri. (...) Eu cred că sunt structuri private, merg pe ideea că pe mine mă monitorizează grupuri şi cercuri de interese private care se simt deranjate că eu am ajuns primar general", a mai spus Firea, susţinând că aceste grupuri doreau să se menţină Capitala sub controlul lor.

Etichete: firea, Gabriela Firea, interviu firea, primarul Capitalei

0/4 COMENTARII
Alex
18 Oct 09:30
+0
VOTURI
-0
A deranjat interesele PSD care de opt ani fura?
Asta minte cum respira!
Paranoia
17 Oct 16:27
+0
VOTURI
-0
Paranoia!
Si chiar asa, te simti urmarita, mergi la Politie! Daca doar te plangi in presa, la o anumita tembeliziune de famiglie, nu faci altceva decat sa confirmi ca cersesti voturile prostilor care te cred. Care pun botu', asa cum plastic se exprima odata Cris...
Cris
17 Oct 15:03
+0
VOTURI
-0
Lasa bucatareaso, nu te mai kk pe tine. Prea importanta te crezi. Io cred ca e timpul sa te apuci de treaba si sa le lasi dreak de fantome.
Vlad
17 Oct 12:54
+0
VOTURI
-0
Da, a deranjat grupurile de interese.... ale cui??? Ca de 8 ani primar este Oprescu, sustinut direct de PSD. La sectoare iarasi, toti primarii au fost USL, din care doar 2 liberali.... asa ca ce spune tanti Firea??? Ca primarii astia PSD-isti au avut grupuri de interese agresive in jurul lor??? Si ea acum mama ei de revolutionara i-a ingrijorat :)))). E fix ca declaratia lui Dragnea, ca nu avem autostrada peste Carpati de 26 de ani din cauza tehnocratului de Ciolos :)) ... desi partidul lui a fost la guvernare direct sau indirect vreo 20 de ani din perioada asta

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h