Gabriela Firea: Sunt cetăţeni care vin la şedinţele CGMB mai mult să facă atmosferă şi să provoacePrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a respins, marţi, acuzaţiile potrivit cărora cetăţenii care vor să asiste la şedinţele CGMB sunt împiedicaţi, susţinând însă că acestea se desfăşoară sub injurii, sub ameninţări şi sub dezinformări din cauza celor care vin ”să facă atmosferă”.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Ca şi în toate şedinţele autorităţilor publice locale, şi la Primăria Capitalei sunt invitaţi cetăţeni. Există un regulament care a fost votat în cadrul CGMB, la fel la în parlamentul de la Bruxelles, la fel ca în Parlamentul României, la fel ca peste tot - cu două zile înainte de şedinţă se pot face aceste înscrieri şi în limita locurilor disponibile sunt invitaţi toţi cetăţenii. Este adevărat, trebuie să recunosc faptul că, din nefericire spun, că nu e un lucru de laudă, unii cetăţeni vin mai mult să facă atmosferă, să ridice tonul, să provoace. Dar nu e nimic, ne-am obişnuit. Mergem înainte şi ne facem treaba şi le dorim mult succes să ajungă şi ei să conducă o instituţie, să vadă cum e să-şi facă treaba sub injurii, sub ameninţări şi sub dezinformări", a declarat Gabriela Firea, în Comisia de cod administrativ din Parlament, potrivit Mediafax.

Primarul general al Capitalei a fost întrebat de senatorul Florina Presadă (USR) de ce sunt împiedicaţi cetăţenii să participe la şedinţele CGMB.

Etichete: firea, Gabriela Firea, Primăria Capitalei, sedinte cgmb

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:13
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE