Gabriela Firea: Un nou parc va fi inaugurat anul viitor, în CapitalăPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, câteva dintre proiectele dedicate Centenarului Marii Uniri, printre acestea fiind inaugurarea Parcului Centenarului, ce va fi amplasat în zona Eroilor, şi transformarea holurilor primăriei în muzeu.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Ne dorim să inaugurăm anul viitor un parc, avem nevoie de spaţiu verde cât mai mult în Capitala. Parcul Centenar va fi într-o zonă centrală, Piaţa Eroilor, va avea 1,2 hectare. O să-l inaugurăm anul viitor", a declarat Gabriela Firea.

De asemenea, edilul a precizat că pe parcursul anului viitor, Primăria Capitalei va putea fi vizitată, fiind transformată în muzeu. Firea a anunţat că vor fi realizate monumente, organizate expoziţii şi piese de teatru.

Primarul General, Gabriela Firea, alături de Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, Lucian Romaşcanu, prezintă proiectele culturale dedicate Centenarului Marii Uniri.

Etichete: Bucureşti, CENTENARUL UNIRII, firea, parc București

0/6 COMENTARII
mutu
17 Nov 10:11
+0
VOTURI
-0
@cris. palaluga, ai inviat? pai tu idiotule nu stii cine este proprietarul constructiei ? de ce nu ii intrebi pe imbecilii aia cu acre votezi de ce este asa ? sau este mai comod ca sa zici ca esti " intelectual " punand intrebari cretine doar, doar o mai pune botul vreun prost ca tine.
Ionut
16 Nov 18:28
+0
VOTURI
-0
Scuzati intrebarea, dar care anume e aia Piata Eroilor?
caine
16 Nov 13:57
+0
VOTURI
-0
La ce etaj vor fi pantalonii lui Halaicu?
MARINELU
16 Nov 11:19
+0
VOTURI
-0
Pana si sexosul Lis a avut mai multe realizari decat soldoveanca.
Ionel
16 Nov 10:30
+0
VOTURI
-0
Bazinul de inot de la Scoala 311. sector 6, cand il deschizi? Zace nefolosit de 6 ani!
Cris
15 Nov 14:37
+0
VOTURI
-0
Bravo Bucatareasa.... Cu ruina aia de Casa Radio, care e tot pe la Eroilor, nu se aude nimic. O lasam asa pana vin extraterestri?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE