Gabriela Firea: Vom susţine un viceprimar al Alianţei PSD - UNPR şi unul ALDEPropunerea pentru funcția de viceprimar al Capitalei va fi analizată până la ședința Consiliului General de joi, iar PSD va susține un viceprimar al Alianței PSD+UNPR și unul al ALDE, a precizat miercuri primarul general Gabriela Firea.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Mâine, la ora 12,00, începe ședința de Consiliu General. În această seară voi avea întâlnire cu grupurile politice și fiecare va avea o propunere pentru poziția de viceprimar. La acest moment nu știu care sunt aceste propuneri. Diseară analizăm și grupul PSD+UNPR va face o propunere. Pot să spun doar coloratura politică și ceea ce vom susține noi — un viceprimar al Alianței PSD+UNPR și un viceprimar ALDE. Acestea vor fi voturile noastre. Bineînțeles sunt convinsă că și ceilalți consilieri generali vor avea propriile propuneri, să vedem cine va ieși la vot", a declarat Gabriela Firea, la sediul central al PSD.

Primarul general a reamintit că Nicuşor Dan a declinat oferta sa din campanie privind postul de viceprimar.

"Eu am spus în campanie că mi-aș dori un viceprimar cu profilul dlui Nicușor Dan, chiar dl Nicușor Dan dacă formațiunea domniei sale va intra în Consiliul General, și a intrat și îi felicit pentru această performanță. Ulterior, domnia sa a declinat oferta politică și foarte serioasă făcută de mine și susținută de ceilalți colegi ai mei. Pe urmă au fost anumite — să spunem — discrepanțe în declarațiile domniilor lor, dar nu a fost nicio supărare, că era campanie electorală. Dar dumnealor au subliniat că nu doresc să facă propuneri pentru poziția de viceprimar cât sunt eu primar și atunci este de înțeles", a adăugat Gabriela Firea.

Etichete: Gabriela Firea, Primăria Capitalei, viceprimar primaria capitalei, viceprimari bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE