Gabriela Firea propune REFERENDUM pe tema construirii unei moschei la BucureştiGabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, consideră că decizia construirii unei moschei la Bucureşti trebuie să fie luată după o consultare publică.

Gabriela Firea vrea consultare publica pe tema construirii unei moschei la Bucuresti
Gabriela Firea vrea consultare publică pe tema construirii unei moschei la Bucureşti
Foto: gandul.info

Politicienii ar trebui să ia decizia construirii unei moschei la Bucureşti în urma unei consultări publice, a afirmat, vineri, vicepreşedintele PSD Gabriela Firea.

"Sunt un creştin ortodox practicant, aşa cum sunt aproape 90% dintre români, dar, pe de altă parte, sunt un om care respectă toate confesiunile, toate diferenţele culturale şi spirituale şi nu sunt o persoană care priveşte cu ochi răi pe altcineva care este de altă confesiune. Acum este vorba, până la urmă, şi de bugete, şi de priorităţi şi, dacă bucureştenii vor dori să se construiască şi o moschee la Bucureşti, administraţia va trebui să facă ceea ce cred aceştia.

Mi se pare foarte important ca atât polticienii care au funcţii guvernamentale, cât şi cei care sunt reprezentanţi ai administraţiei publice locale să nu mai ia decizii după cum cred ei înşişi şi familia lor eventual, ci doar după o consultare publică foarte serioasă, după un referendum, chiar dacă nu neapărat din punct de vedere legal, ci o consultare cât mai largă publică. Şi, dacă răspunsul va fi 'da', va trebui să acţionăm în consecinţă. Dacă există nemulţumiri, ezitări, frustrări, atunci nu cred că trebuie să obligăm bucureştenii să suporte din bugetul lor ceva cu care ei nu sunt confortabili", a declarat Gabriela Firea, conform Evz.ro.

CITEŞTE ŞI Iohannis şi Erdogan confirmă: Moscheea din Bucureşti se află "în faza de autorizaţii" la Primărie

Etichete: Gabriela Firea, moschee bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE