Gabriela Firea vrea să ofere stimulente financiare de 150 de lei DONATORILOR de SÂNGEPrimarul General, Gabriela Firea anunta masuri in premiera luate de Primarie pentru incurajarea donarii de sange: voi propune CGMB acordarea de stimulente financiare pentru donatori; vom oferi un teren Ministerului Sanatatii pentru construirea unui centru modern de transfuzii; analizam si posibilitatea realizarii unor noi centre de donare in cadrul spitalelor din subordinea ASSMB.

Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti face apel la donarea de sange
Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti face apel la donarea de sânge

Primarul General, Gabriela Firea, a dat marti startul campaniei de donare de sange "Bucuresteni pentru bucuresteni", eveniment organizat de PMB prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale si Centrul de Tineret al municipiului Bucuresti, se arata intr-un comunicat al PMB.

"Romania se confrunta, an de an, cu o criza de sange, in conditiile in care numarul persoanelor care doneaza voluntar scade constant. Situatia este chiar mai grava in Bucuresti, unde sunt multe spitale, aici fiind tratati cei mai multi pacienti, inclusiv din alte zone ale tarii. Donatorii acopera doar o treime din necesarul zilnic de sange al spitalelor din Capitala, necesarul fiind asigurat cu sange de la centrele din tara. In prezent, doar 2% dintre romani doneaza sange voluntar, media la nivel european fiind de 10%. Este o problema cronica, cu consecinte din ce in ce mai grave, pentru care este nevoie de solutii concrete si imediate. De aceea am decis sa incurajam donarea de sange, dar si sa explicam, sa ii invatam pe semenii nostri cat de importanta este donarea de sange. Cea mai mare dovada de generozitate, de altruism, este sa dai o bucatica din tine pentru a salva o viata. Acea viata poate fi a unui copil, a unui parinte, a unui prieten, a unui coleg aflat la ananghie", a declarat Primarul General, Gabriela Firea.

Am decis astazi sa dam un exemplu si ne-am propus sa mobilizam, cu ajutorul Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucuresti si al ASSMB, cat mai multi donatori voluntari, angajati in structurile Primariei si nu numai. Astazi sunt alaturi de noi peste 70 de tineri care vor merge acum cu un autobuz pus la dispozitie de RATB la centrele de recoltare din pentru a dona sange. In zilele urmatoare vor dona si voluntari de la RATB si RADET".

Stimulent financiar si acces gratuit la evenimente pentru donatori

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat ca Municipalitatea doreste sa ia masuri concrete pentru incurajarea donatorilor de sange: „Vom propune Consiliului General, in sedinta din aceasta luna, ca donatorii sa primeasca un stimulent in valoare de 150 de lei. De asemenea donatorii vor avea acces gratuit la evenimentele organizate de PMB".

PMB pune la dispozitie un teren pentru realizarea unui centru de transfuzii ultramodern

O alta masura extrem de importanta anuntata de Edilul Sef a fost sprijinul pe care Municipalitatea il ofera Ministerului Sanatatii, pentru realizarea unui nou centru de transfuzie sanguina.

Daca donam sange, salvam vieti

La randul sau, directorul medical al ASSMB, Turkes Ablachim, a declarat ca: "Initiativa doamnei Primar General, Gabriela Firea, vine ca urmare a deficitului grav de produse de sange cu care se confrunta spitalele din Bucuresti. Asa cum doamna Primar a spus in nenumarate randuri 'sanatatea este o prioritate pentru noi toti', as dori sa subliniez urmatorul lucru: de sangele dumneavoastra au nevoie pacienti care urmeaza sa faca interventii chirurgicale majore, mame care au complicatii la nastere, copii si tineri cu boli hematologice grave a caror viata depinde de aceste transfuzii de sange, pacienti cu boli grave, pacienti oncologici pentru care tratamentul nu este posibil in conditiile unei anemii severe. Daca donam sange, salvam vieti".

Prezenta la eveniment, Dana Gosa, directorul Centrului de Transfuzie sanguina din Bucuresti a declarat ca: "Am primit astazi aici o veste extraordinara, aceea legata de construirea unui centru de transfuzie nou, pentru ca, asa cum cunoasteti, noi functionam intr-un bloc de locuinte, construit acum 100 ani, care nu a suferit nicio reabilitare tehnica si nici o consolidare. Acest nou centru este absolut necesar!"

Totodata, Georgiana Trifu, director al Centrului pentru Tineret din cadrul PMB a explicat ca voluntarii Centrului s-au implicat in aceasta campanie si spera ca tot mai multi tineri se vor alatura acestui demers esential pentru salvarea unor vieti omenesti.

Etichete: donare sange, donat sange, sânge, sange bucuresti

0/11 COMENTARII
Yuriyquami
16 Aug 16:18
+0
VOTURI
-0
Помогите. В доме завелись тараканы
Напишите кто как избавлялся?. Я нашел фирму в Энгельсе по уничтожению насекомых с положительными отзывами
Самостоятельно пробовал разные средства от насекомых, не помогло.
------

Добавлено 15.06.2017 12:01
Кому надо ссылку http://bio64.ru/?page_id=195 -http://www.bio64.ru - http://bio64.ru/wp-content/themes/wordpress-shabloni.ru.spectrum/wordpress-shabloni.ru.spectrum/images/logo.png
Avito777whed
16 Aug 03:06
+0
VOTURI
-0
Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

Здравствуйте, дорогие друзья!

Рады предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам необходимы определенные балансы - пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

Аккаунты не Брут. Живут долго.

Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
Если нужен залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!
Гарантия:

И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как - Постоплата!!! Вперед денег не просим... А также, гасим Штрафы ГИБДД за 65% ...

Оплата:
ЯндексДеньги, Webmoney (профессиональные счета)
Рады сотрудничеству!

Залив Авито канал Телеграмм @t.me/avito50
________

пополнение кошелька авито
скидка мвидео через авито
авито москва пакет вещей
скидка +на турбо пакеты авито
+как получить скидку +на авито +на услуги
Dol11larkn
14 Aug 01:14
+0
VOTURI
-0

http://rrr.regiongsm.ru/32

Благоустройство и асфальтрование в г. Краснодаре и г.Усть-Лабинск. Решение любого вопроса по Благоустройству Краснодара и края. Оперативно

Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ ... 8 (8 6 1) 2 4 1 2 3 4 5
___________________________
благоустройство разрытий
снип iii-10-75 благоустройство территорий-действующий
муп благоустройство г ельца
анивское благоустройство анива адрес
асфальтирование крошкой
Dol33larkn
13 Aug 01:40
+0
VOTURI
-0
Добро пожаловать на наш сайт
V.I.P. Услуги
OpenVPN
DoubleVPN Service
Proxy/Socks Service

http://0.00000007.ru/3#Ufzvx7b2c0

------------------------
Всегда большое количество socks и proxy серверов online
на данный момент: 33557 IP в 198 странах мира
Очень высокая анонимность - мы гарантируем, что все наши прокси сервера абсолютно анонимны
(тоесть не ведут логов и не модифицируют http заголовки)

Шифрация траффика до сокс сервера, собственные технологии туннелирования траффика!
Сверхнадёжная защита IP и всех без исключения соединений без эксплуатации VPN
Возможность защищённого соединения с сокс серверами включена на всех тарифах! Скрыть или сменить свой IP можно двумя кликами мыши.

Совместимо с Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8
Совместимо с MacOS, Linux, BSD (100% работоспособность через WINE)
Совместимо с любыми виртуальными машинами

Безусловно САМЫЕ дешевые цены на анлимитный доступ при высочайшем качестве
Наше правило - больше покупаешь - меньше платишь
Возможность выбора наиболее подходящего анонимного прокси сервера - фильтрация по маске
-IP Hostname Language Uptime Country City Region-
Неизрасходованные прокси не сгорают пр
@ Dieu
12 Aug 18:36
+0
VOTURI
-0
@ Dieu - bah, pe tine nu te cauta DIICOT, sa te intrebe de sanatate?
Te-ai intrebat vreodata daca indemnul la crima este legal? Ca asta faci tu, tot tinand-o una si buna cu "must die".

Ce drq, v-ati tampit cu totii?
Popii sunt homosexuali sau pedofili declarati, astia cititori de biblii prin tramvaie sunteti primii care sariti sa dati cu piatra, chiar daca va dati cu curul de pamant ce crestini perfecti sunteti...

Ce s-a intamplat cu "sa nu ucizi"? E porunca perimata, eh?
Dieu
12 Aug 16:55
+0
VOTURI
-0
order to memorize and promote:
order to click: godgodsite.wordpress.com
who will erase or modify something from wrods written must die.
@ Alexei
12 Aug 08:14
+0
VOTURI
-0
@ Alex: gaura-n apa ca nu mai donezi tu. La cum gandesti, probabil ca nici n-ai donat vreodata, dar te bagi si tu in seama.

Vrei 150 de lei ca bucurestenii? De ce nu vrei dolari, ca americanii, de exemplu? Cu ce-s aia "mai privilegiati"? Ia, sa nu mai donezi "NIMIC" pana cand n-o sa fii platit in dolari americani! Si sa refuzi sangele de aici, in caz c-o sa ai nevoie vreodata, ca sa "mori cu totul"!

Tu nu intelegi ca Firea isi face campanie electorala. N-a facut nimic in orasul asta in legatura cu traficul, cu "peroanele de tramvai" ale dobitocului de serviciu al site-ului, cu parcari, cu strazi, cu RATB-RADET, cu spitale, cu parcuri si spatii verzi... NIMIC!
Da, in schimb, bani pentru biciclete, pentru "cel mai frumos balcon", pentru donatori de sange...
Si o sa fie tampiti ca tine care or s-o voteze, ca "uite ce-a facut pentru noi, sa ne rugam pentru ea"...

Vrei 150 lei? Mergi la primaria ta si da-te cu fundul de pamant acolo!
LUCRU LA DOMICILIU!
11 Aug 17:56
+0
VOTURI
-0
Oferta noua munca acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
Dannyskips
11 Aug 15:27
+0
VOTURI
-0
ВНИМАНИЕ!!! Ядекс и отношение к клиентам смотреть всем!!!
Посмотрел и был в ШОКЕ....
Вот ссылка на Ютуб
https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA
Alex
11 Aug 11:07
+0
VOTURI
-0
Pai cu ce sunt ei mai privilegiati? Deci eu nu mai donez NIMIC pana nu primesc 150 lei ca bucurestenii. Muriti cu totii!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h