Gabriela Vrânceanu Firea, candidat la prezidențiale din partea PC?Site-ul Reporter Virtual citează surse din PC care susțin că Gabriela Vrânceanu Firea ar putea candida la președinție, din postura de independent, dar cu sprijin de la Conservatori și, implicit, de la Antene. 

Gabriela Vranceanu Firea
Gabriela Vrânceanu Firea

Potrivit surselor citate de reportervirtual.ro, există însă un puternic curent de opinie favorabil Gabrielei Vrânceanu-Firea dinspre Partidul Conservator, virtual partener al PSD atât la viitoarele alegeri europarlamentare, cât şi prezidenţiale. Fosta jurnalistă păstrează o legătură solidă cu familia Voiculescu, în ciuda faptului că a părăsit trustul Intact, unde a lucrat multă vreme înainte de a intra oficial în politică. O eventuală candidatură a sa ar conta pe susţinerea mediatică din partea televiziunilor lui Dan Voiculescu. Firea poate fi o variantă atât pentru Partidul Conservator (dacă acest partid va decide să aibă candidat propriu la prezidenţiale), cât şi pentru "al doilea" candidat al USL (pe lângă Crin Antonescu sau Victor Ponta), cu rol de a-l "încurca" pe candidatul Dreptei să intre în turul doi.


Firea a demisionat la finele săptămânii trecute din PSD şi din toate funcţiile deţinute în partid în urma unui conflict la vârful USL Ilfov, acuzând o înţelegere între PNL şi PDL. Demisia sa din PSD, au declarat sursele citate, este în măsură să-i construiască fostei jurnaliste o aură de independent, după modelul lui Sorin Oprescu.

Etichete: Gabriela Vrânceanu Firea, prezidențiale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h