Gâdea l-a pus pe Julio Iglesias jr. să spună "Jos Băsescu!". Reprezentanții artistului au reacționatReprezentanții artiştilor Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr. reacţionează după ce Mihai Gâdea i-a cerut celui din urmă să spună „Jos Băsescu!“ în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei“, de joi seară. Ei spun că artistul a fost indus în eroare de realizatorul de la Antena 3. Julio Iglesias jr. a crezut că i se cere să spună o formulă de rămas bun.

Telespectatorii au sesizat CNA, dupa ce Gadea l-a pus pe Julio Iglesias Jr sa spuna „Jos Basescu!”
Telespectatorii au sesizat CNA, după ce Gâdea l-a pus pe Julio Iglesias Jr să spună „Jos Băsescu!”

În ediţia din 14 mai a emisiunii „Sinteza Zilei“, Mihai Gâdea i-a cerut lui Julio Iglesias Jr. să repete în limba română două fraze foarte dragi lui: „Antena 3 e aici!“ şi „Jos Băsescu!“.

Ulterior, reprezentanţii artistului au făcut câteva lămuriri, explicând că Julio Iglesias Jr. nu cunoaşte limba română, motiv pentru care a crezut că este o formulă de rămas bun. Totodată, managementul a precizat că artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, catalogând gestul drept „regretabil şi incalificabil.“

Redăm mai jois mesajul managementului artiştilor Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr faţă de gestul făcut de Mihai Gâdea.

„Când Mihai Gadea i-a cerut să spună „Jos Băsescu!“, în ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut că e vorba de o formulă de rămas bun, în limba română, pentru telespectatori. Î

n urma emisiunii „Sinteza zilei“ (Antena 3) din 14 mai 2015, în care prezentatorul Mihai Gâdea, în ultimele secunde ale emisiunii, l-a întrebat „inocent“ pe Julio Iglesias Junior „Pot să te învăţ ceva în limba română?“, după care l-a pus să repete în româneşte, fără să îi spună ce înseamnă acele cuvinte: „Antena 3 e aici. Jos Băsescu!“, managementul artistului precizează clar următoarele: Julio Iglesias Junior nu cunoaşte limba română, nu este familiarizat deloc cu numele româneşti şi, când a repetat după Mihai Gâdea, cu bună credinţă, „Jos Băsescu!“, nu s-a gândit nicio clipă că este vorba de un slogan politic.

Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut că este vorba de câteva cuvinte de rămas bun, în limba română, pe care prezentatorul îl ruga să le repete după el, pentru telespectatori.

Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din România, nu cunoaşte politicienii români şi, neştiind deloc limba română, nici măcar nu şi-a dat seama că propoziţia „Jos Băsescu!“ includea numele unei persoane. Artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-un mod absolut regretabil şi incalificabil. Artistul nu şi-ar premite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoştinţă de cauză, „Jos politicianul X!“ sau „Jos politicianul Y!“. Julio Iglesias Junior a venit în România şi a acceptat invitaţia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va susţine în România alături de tatăl său, Julio Iglesias. Artiştii nu doresc să fie implicaţi în nicio chestiune de natură politică. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale.“

Sursa: adevarul.ro

 

Etichete: antena 3, julio iglesias, Julio Iglesias jr, mihai gadea

0/2 COMENTARII
DMV
16 mai 00:35
+0
VOTURI
-0
Pentru asa ceva, Iglesias ar trebui sa renunte la concert iar Gadea sa dea explicatii.
Dar poate de acum incolo cei invitati la interviuri la acest post TV nu vor mai accepta. Ar fi singura pedeapsa ce se poate da. Sa moara pe limba lor.
Tiberiu
15 mai 19:27
+0
VOTURI
-0
Ce poti sa ii ceri unui ratat comunist

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE