Gâdea, reacţie împotriva ambasadorului SUA, după somaţia ANAF de evacuare a sediului din BăneasaMihai Gâdea, realizator Antena 3, s-a exprimat împotriva ambasadorului SUA la Bucureşti, Hans Klemm, după ce acesta a susţinut că este de acord cu maniera în care a acţionat ANAF pentru evacuarea postului TV din sediul din Băneasa. 

Gadea, reactie impotriva ambasadorului SUA, dupa somatia ANAF de evacuare a sediului din Baneasa (Foto dcnews.ro)
Gâdea, reacţie împotriva ambasadorului SUA, după somaţia ANAF de evacuare a sediului din Băneasa (Foto dcnews.ro)

Mihai Gâdea susține că ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, a făcut declarația că ANAF nu a influențat dreptul Antenei 3 de a emite după ce a discutat pe Facebook cu un postac, care ar fi furat identitatea unui mort, transmite Hotnews.ro.

Mai mult, Mugur Ciuvică a cerut instituțiilor care se ocupă cu securitatea cibernetică să intervină și să-i identifice pe "aceşti postaci".

Gâdea a anunțat că Antena 3 se mută, iar costul se ridică la câteva milioane, astfel că-i roagă pe telespectatori să rămână pe emisia Antenei 3 și când se difuzează reclame.

Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, afirmat marţi, într-o discutie online pe Facebook, că ANAF nu a influențat dreptul Antenei 3 de a emite atunci când a emis notificarea de părăsire a sediului ci "a acționat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp". Klemm s-a declarat "de acord cu prim-ministrul Cioloş".

"Sunt de acord cu prim-ministrul Cioloş, că acţiunea ANAF nu a influenţat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a acţionat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp de recuperare a unor bunuri obţinute prin acte de corupţie şi furate de la poporul român", a declarat ambasadorul SUA Hans Klemm.

Etichete: ANAF, antena 3, evacuare, hans klemm, mihai gadea, mutare sediu baneasa, postaci

0/1 COMENTARII
hotel ambasador
25 feb 07:59
+0
VOTURI
-0
Ambasadorul pe facebook... Mai e ceva de zis? Soros, cheama-ti-l ba acasa si da-i un post de postac daca-i place asa de mult. Diplomatie de facebook...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE