Gâdea și Ciuvică, condamnaţi la plata a 10.000 euro din cauză că au ironizat "flacăra violet"Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică au fost condamnați de judecătorii Tribunalului București la plata a 10.000 de euro către Aliodor Manolea, inventatorului conceptului de “flacăra violet”.

Gadea si Ciuvica, condamnati la plata a 10.000 euro din cauza ca au ironizat "flacara violet" (Foto paginadepolitica.ro)
Gâdea și Ciuvică, condamnaţi la plata a 10.000 euro din cauză că au ironizat "flacăra violet" (Foto paginadepolitica.ro)

Parapsihologul i-a acționat în instanță pe cei doi după ce a fost ironizat în mai multe rânduri în cadrul emisiunilor Antenei 3.

Decizia a fost pronunțată în primă instanță și poate fi contestată de cei doi, dar șansele să fie găsiți vinovați, definitive și irevocabil, sunt mari, scrie știri pe surse.

Nu este pentru prima dată când Antena 3 este sancționată din cauza acestui subiect. În 2009, CNA a decis ca postul de televiziune sp-i acorde lui Aliodor Manolea dreptul la replică pentru că acesta a fost catalogat în emisiunea lui Mihai Gâdea "vrajitor".

"Admite în parte cererea, astfel cum a fost precizată de reclamant. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 10.000 Euro, echivalent în lei la cursul BNR din ziua plăţii, cu titlu de daune morale. Obligă pârâţii să publice hotărârea judecătorească , la momentul rămânerii definitive, în 3 ziare de circulaţie naţională. Cu apel în termen de 30 de zile de al comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi,16.12.2015", se arată în decizia instanței.

Etichete: amendă, ciuvică, CNA, flacara violet, gâdea, plata Aliodor Manolea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE