FURT INTELECTUAL LA ANTENA 3. Ce a făcut Postul TV cu primul interviu al lui CioloşAntena 3 a preluat primul interviu al premeierului desemnat Dacian Cioloş acordat postului Digi 24 fără să citeze deloc sursa. Mai mult decât atât, postul TV a scos sigla Digi24 şi a titrat pe burtieră ca şi cum ar fi fost în direct la Antena 3. 

GAFA DE PROPORTII LA ANTENA 3. Ce a facut Postul TV cu primul interviu al lui Ciolos (Foto paginademedia.ro)
GAFĂ DE PROPORŢII LA ANTENA 3. Ce a făcut Postul TV cu primul interviu al lui Cioloş (Foto paginademedia.ro)

"Primul interviu al premierului Cioloș", a titrat Antena 3 aseară, pe burtieră, la începutul emisiunii Sinteza zilei. Postul de știri a difuzat ulterior imagini din interviu, cu sigla Antena 3 pe ecran.

Doar că interviul a fost difuzat pe postul de știri Digi 24, unde Luca Niculescu era moderator.

Imaginea a fost tăiată astfel încât să nu se vadă sigla postului Digi 24. Sursa interviului nu a fost precizată în niciun loc pe ecran. Pe burtieră rula "Primul interviu al premierului Cioloș" sau "Ce notă notă dați răspunsurilor premierului".

Nici în introducerea emisiunii, Mihai Gâdea nu a precizat sursa interviului.

Mihai Gâdea, la începutul emisiunii:

"Haideți să vedem un prim fragment din primul interviu televizat pe care îl dă în calitate de premier Dacian Cioloș. Sunt lucruri importante de aflat, mi se pare că are o comunicare destul de interesantă.

Haideți să analizăm împreună și să aflăm care sunt intențiile reale ale premierului."

Sursa: paginademedia.ro

Etichete: antena 3, Digi24, interviu premierul dacian ciolos

0/2 COMENTARII
vlad
24 nov 10:22
+0
VOTURI
-0
Este caz penal, despagubiri si amenda uriasa de la CNA!!! Stiti ce arata asta?? Ca le este frica de digi24. Daca era B1, Realitatea... nu se chinuiau sa le taie, publicul antena3 le cunoaste, le uraste... nicio problema. Digi24 e inca un post mic, dar este o amenintare, pt ca sunt super profesionisti, si-au adus si super echipa... sunt practic singurul post de stiri obiectiv. E inevitabil, dar daca digi24 tine linia asta... o sa mature celelalte posturi.
vasile
24 nov 07:47
+0
VOTURI
-0
Primul ministru e persoana publica si interviul trebuia sa-l dea la TVR unde cotizam cu forta, nu la televiziunea maghiara. Asa ca mucles!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE