Gafă îngrozitoare la Digi 24, despre Mineriadă. Prezentatoarea, ELIMINATĂ DE PE POSTComentând în direct punerea sub învinuire a lui Ion Iliescu pentru Mineriada din 1990, o prezentatoare a Digi 24 l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă era în Piața Universității, la acele evenimente. Munteanu a fost aproape decapitat în timpul Mineriadei. 

Oana Zamfir de la Digi 24
Oana Zamfir de la Digi 24

UPDATE: Conducerea Digi24 a reacționat prompt la gafa făcută astăzi de realizatoarea Oana Zamfir și, de mâine, ea nu va mai apărea pe post la emisiunea „România 24".

Oana Zamfir prezenta emisiunea de luni până vineri între orele 10:00 – 12:00.

Surse din conducerea postului au declarat în exclusivitate pentru ReporterVirtual.ro că încă nu s-a luat o decizie dacă Oana Zamfir va rămâne în redacția de știri sau nu, dar cert este că nu va mai apărea pe post.

Oana Zamfir, prezentatoarea emisiunii România 24 discuta cu Marian Munteanu, prin telefon, în direct, despre Mineriada din 1990. Ea l-a întrebat pe liderul Pieței Universității: Ați fost si dumneavoastra in piata Universitatii, in acea perioada, cand au venit minerii?". Marian Munteanu a început să râdă și a răspuns: "Da, am trecut și eu pe acolo!". 

Marian Munteanua stat în comă timp de patru zile în 1990 după ce Denes Domokos, şef de tură la mina Livezeni, a încercat să-l decapiteze cu o secure, acestuia întocmindu-i-se ulterior un dosar penal pentru tentativă de omor în urma căruia a făcut 8 ani de închisoare, scrie Reporter Virtual. 

0/4 COMENTARII
altul
22 Oct 10:09
+0
VOTURI
-0
Super gafa, scade PIB-ul cu 1%..penibil.
Littieangel
21 Oct 23:09
+0
VOTURI
-0
De fata asta am auzit...mai mult, am si vazut-o diminetile la tv. De munteanu, nu prea imi mai amintesc. Ce a facut asta???? Cine e ????
Cris
21 Oct 22:28
+0
VOTURI
-0
Mare kkth s-a intamplat... s-a crapat pamantul in doua ca nu stie o prezentatoare cine a fost Marian Munteanu.. Oana Zamfir e o buna profesionista dar, probabil, sugea biberonul, in acea perioada mizerabila pentru istoria Romaniei... deci are o scuza.

Chiar nu e un capat de tara. Conducerea DIGI 24 ar trebui sa stie ca tara asta e plina oki de kkth ca sa mai merite sa dai de pamant cu un prezentator TV ca nu a stiut ce mare personalitate a neamului e Marian Munteanu.
Elsa
21 Oct 16:00
+0
VOTURI
-0
Mda, sa distrugi cariera unui om pentru o intrebare cat se poate de legitima. Cand nu stii, intrebi. Nu-i corect? Inainte sa blamati, verificati informatiile oferite in manualele de istorie de dupa revolutie. Responsabilitatea nu este doar a persoanei de la pupitru, ci a intregii echipe... Cat despre Marian Munteanu, cel care in anul 2000 s-a asociat tocmai cu Virgil Magureanu, seful securitatii din perioada mineriadei (informatia poate fi verificata pe wikipedia!), ar trebui sa ne punem cateva intrebari.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE