GAFĂ LA TV. Antena 3 a intrat în direct peste România TV. Cum a fost posibilCanalul România TV a transmis, ieri, imagini preluate în direct de la televiziunea Antena3. Pe un Breaking News de la DNA, unde era audiat Titus Corlăţean, pe emisia România TV s-a putut observa logoul emisiunii "Esenţial", de la Antena 3. 

GAFA LA TV. Antena 3 a intrat in direct peste Romania TV. Cum a fost posibil
GAFĂ LA TV. Antena 3 a intrat în direct peste România TV. Cum a fost posibil

Potrivit Gherla info, planul operatorului de a face zoom pe imagine astfel încât logoul să dispară a fost şi el zădărnicit în momentul în care Antena3 a încheiat transmisia de la DNA şi pe ecran, la ambele posturi, a apărut realizatoarea emisiunii Esenţial, Alina Petrescu.

Coordonatorii emisiei de la România TV nu rateaza nici momentul penibil, când emisia Antena3 revine in studio, şi o preiau şi pe aceasta. Paula Rusu, moderatoarea de la România TV (fosta antenistă), rămâne uimită câteva clipe, iar o invitată din studio, care nu pricepe de ce a aparut in imagini Alina Petrescu de la Antena3, vociferează: "E Antena3, nu? Doamna e de la Antena3!"Etichete: antena 3, breaking news, DNA, românia tv, Titus Corlatean

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE