Gafă monumentală a lui Vanghelie, la mitingul USLVanghelie ar obtine doar 26% din voturi, potrivit ultimului sondaj (Foto: freegigi.ro)
Vanghelie ar obține doar 26% din voturi, potrivit ultimului sondaj (Foto: freegigi.ro)

"Împreună cu primarul general Sorin Oprescu vom câştiga toate sectoarele. Mai avem trei zile. Haideţi să-i batem! Trei zile de muncă contează foarte mult. Ştiu că puteţi, Ştiu că dacă vreţi, puteţi acest lucru. Ştiu că puteţi să ne scăpaţi de Onţanu. Bucureştiul nu mai are nevoie de Onţanu. Bucureştiul are nevoie de un om gospodar. BUCUREŞTIUL NU MAI ARE NEVOIE DE ROBERT NEGOIŢĂ. Trei sferturi din banii alocaţi primăriei Capitalei au fost băgaţi de domnul Videanu acolo, la sectorul 3 ca să poată să îi jefuiască", a spus Vanghelie, conforme realitatea.net.

Sala a reacţionat imediat, iar Vanghelie şi-a dat seama de confuzia pe care a făcut-o şi a revenit asupra erorii: "Robert Negoiţă va fi primarul Sectorului 3, sunt de acord. Sorin Oprescu va fi primarul general, alături de Marian Vanghelie, care va fi primarul Sectorului 5", a spus Vanghelie.

Pe de altă parte, Vanghelie a spus despre Crin Antonescu, liderul PNL, că este preşedintele României: "Pe 10 iunie, noaptea, cu premierul Victor Ponta şi preşedintele României, Crin Antonescu, vreau să sărbătorim victoria în toată România. Haideţi să-i batem. Vă rog pe toţi, PSD, PNL, PC, ştiu că dacă vreţi, puteţi acest lucru. Asta vrea România, asta vrea bucureştenii".

Etichete: negoiţă, Sectorul 3, Sectorul 5, Vanghelie

0/0 COMENTARII
alexandru
08 iun 01:13
+0
VOTURI
-0

kktule..sarac si ipocrit...romania=tiganie=ipocrizie=sclavagism !! te numeri printre cei care au supt la iliescu si basescu,sobolan paros!

Un alt bucurestean
07 iun 23:24
+0
VOTURI
-0

Tiganu' tot tigan ramane! Hai sa scapam de toti tiganii din tara asta,haideti ca puteti...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE