Demnitarii gafează: Declarațiile halucinante făcute de Ioan Rus, Dan Șova sau Gabi FireaÎn această săptămână, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a demisionat după ce a făcut o declarație jignitoare la adresa românilor din străinătate și a rudelor acestora. Nu este însă și singurul demnitar care gafează.  Politicienii au făcut de-a lungul timpului declaraţii nefericite şi despre bolnavii de SIDA sau despre oamenii care NU au copii. 

Demnitarii gafeaza: Declaratiile halucinante facute de Ioan Rus, Dan Șova sau Gabi Firea
Demnitarii gafează: Declarațiile halucinante făcute de Ioan Rus, Dan Șova sau Gabi Firea

Radu Stroe

După accidentul aviatic din Apuseni din ianuarie 2014, ministrul de atunci al Transporturilor avea un singur regret:"Eu imi reprosez ca s-a petrecut nenorocirea în mandatul meu".

La două zile diferenţă, Radu Stroe şi-a dat demisia.

Dan Șova

”Tesu Solomovici are o carte interesanta despre pogromul evreilor. Recunoaste ca pe teritoriul Romaniei niciun evreu nu a avut de suferit si asta s-a datorat lui Antonescu”

După ce a stârnit reacţii inclusiv la nivel internaţional, Dan Şova şi-a pus cenuşă în cap. Şi-a cerut scuze public şi a vizitat muzeul Holocaustului de la Washington, pentru a se pune la punct cu istoria.

Gabi Firea

Klaus Iohannis este o jumătate de om pentru că nu are copii, a lăsat de înţeles Gabriela Firea în campanie.

”Nu esti un om complet fara sa cresti un copil. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca intr-un fel pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor”.
Senatoarea a fost sancţionată cu avertisment de Consiliul pentru Combaterea Discriminării.

Călin Popescu Tăriceanu

După alegerile din noiembrie, când diaspora a întors rezultatul în favoarea lui Klaus Iohannis, puterea a jignit de mai multe ori românii de peste hotare. Călin Popescu Tăriceanu i-a acuzat că îşi vând votul pentru mici şi bere, iar Ioan Rus a făcut declaraţia care l-a făcut recent să demisioneze: soţiile românilor din diaspora sunt femei uşoare, iar copiii lor, nişte golani.

Sursa:realitatea.net

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, dan şova, gabi firea, ioan rus

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h