GALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, 17 OCTOMBRIE. Echipele au pornit în cursa spre DubaiGALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, 17 OCTOMBRIE 2015. Doua ostiri isi disputa o vacanta de vis! Trandafirul Rosu vs Piramida Albastra: cine va castiga etapa a treia?

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 17 OCTOMBRIE. Echipele au pornit in cursa spre Dubai (Foto exclusivnews.ro)
GALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, 17 OCTOMBRIE. Echipele au pornit în cursa spre Dubai (Foto exclusivnews.ro)

GALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, 17 OCTOMBRIE 2015. In aceasta saptamana concurentii MPFM5 ramasi in cursa spre Dubai au avut parte de o noua proba. Membrii echipei Piramida Albastra au pierdut cu scorul de 5-4. La gala saptamanii din 17.10.2015, cei din Piramida Albastra au avut parte de o proba pentru castigarea imunitatii.

GALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, 17 OCTOMBRIE 2015. Mihaela a fost concurenta care a castigat imunitatea. Adriana nu a mai dorit sa continue cursa spre Dubai si a cerut celorlalti sa fie propusa spre eliminare: „Cand se desfasoara probele, concurentii se comporta mai rau ca in jungla! Cand a aflat ca sunt Mireasa Saptamanii, Valentin a devenit foarte atent cu mine."

GALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, 17 OCTOMBRIE 2015. Dintre cei doi concurenti nominalizati spre eliminare, Alexandru si Adriana, Mihaela a ales sa o elimine pe Adriana.

GALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, 17 OCTOMBRIE 2015. In primul material video de la ora 17:00, Valentin a fost pus fata in fata cu cele doua fete pentru care si-a manifestat interesul: Liliana si si Adriana. Liliana: „Valentin joaca un rol, incearca sa o cucereasca pe Adriana cu aceleasi metode folosite si cu mine!"

Liliana: „Nu mai poate fi nimic intre mine si fostul iubit, este o dragoste interezisa!"

GALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, 17 OCTOMBRIE 2015. Bunica lui Emanuel, suparata din cauza declaratiilor fara perdea ale nepotului: „Mihaela i-a dat sperante nepotului meu, iar el a crezut in ele. Nepotul meu manca mai multa bataie decat mancare! Tatal lui ii sucea picioarele cand era mic!"

Sursa: mireasapentrufiulmeu.org

Etichete: dubai, eliminare, mireasa pentru fiul meu 17 octombrie 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE